Printuri Digital Cauti solutii ieftine de print

In ziua de azi, designul modern de invitatii la diferite evenimente este in continua schimbare si in evolutie pentru a se potrivi tendintelor din domeniu. Invitatiile, in general, se potrivesc cu stilul cuplului, daca vorbim de o nunta, cu natura invitatilor, daca vorbim de o intrunire, precum si cu nivelul de formalitate al evenimentului. De exemplu, daca vorbim de o nunta intr-un cadru original, invitatia poate avea lumina, culori proaspete. O nunta formala la biserica poate avea mai multe tipuri de caractere specifice si o multime de ornamente care se potrivesc cu natura formala a evenimentului. Treptat, invitatia devine din ce in ce mai putin traditionala si mai mult reflecta personalitatea cuplului.

Daca va aflati in cautarea unor invitatii pentru diferite evenimente, compania Printuri Digital va pune la dispozitie solutii ieftine de print la invitatii. Compania din capitala printeaza invitatii simple in policromie, serigrafiate, pentru nunti, botezuri si alte evenimente la cele mai bune preturi pentru dumneavoastra. Indiferent de numarul de invitatii pe care vreti sa-l obtineti, firma va ofera o flexibilitate extraordinara pentru design si numar de exemplare.

Elegante sau sobre, simple sau complicate, invitatiile de nunta create de Printuri Digital au fost intotdeauna impecabile, scotand in evidenta bunul gust si preferintele dumneavoastra. La aceasta contribuie calitatea hartiei si a tipariturii, culorile, tipul si marimea fontului, design-ul si textul, totul creand un aspect unitar, natural si in deplina concordanta cu celelalte elemente decorative ale nuntii dumneavoastra.

Prima impresie despre nunta dumneavoastra incepe cu invitatiile pe care le trimiteti viitorilor nuntasi. Felul in care arata invitatiile de nunta trebuie sa reflecte atat personalitatea dumneavoastra si a viitorului sot, cat si stilul nuntii voastre. Asadar, in functie de tipul de nunta, poti alege:

Invitatii clasice: sunt invitatiile cele mai populare, care va salveaza atunci cand pur si simplu nu stiti ce sa alegeti din miile de modele existente pe piata. Invitatiile clasice sunt elegante si vor impaca toate gusturile, chiar si pe cele mai exigente.

Invitatii cu modele: aici, paleta este la fel de larga. Nu trebuie decat sa alegeti doua-trei simboluri care va reprezinta si sa veniti cu ele la Printuri Digital care sa vi le transpuna pe hartie.

Invitatii simple: In cazul in care nunta dumneavoastra fi una simpla si modesta, alegeti invitatii cu model minimal. De exemplu, nuntile pe plaja, foarte populare in Vest, sunt insotite de invitatii de nunta simple. Este suficienta o hartie simpla in plicul aferent, fara o textura anume, pe care sa fie scris textul.

Invitatii neconvetionale: Puteti alege invitatii originale gravate, invitatii din hartie reciclata pentru o nunta eco, invitatii tematice. De exemplu, daca v-ati ales o nunta cu caracter medieval, invitatia potrivita este cea sub forma de sul, aparent arsa pe margini. Daca aveti o nunta cu o tema cromatica, asortati culoarea invitatiei la culoarea aleasa pentru nunta, iar o nunta cu tema glam cere o invitatie pe masura – stralucitoare si sofisticata.

Asadar, pentru serviciile de print invitatii pentru evenimente apelati la tipografia offset din Bucuresti sau cea digitala. Tipografia offset este locul unde tiparesti tirajele mari. Calitatea pe care o ofera este cea Xerox, cu o paleta larga de culori. Firma va alege dimensiunile dorite de dumneavoastra la carton si va printa pe masini Xerox invitatii la cele mai bune preturi. Pentru un plus de stralucire si nuante speciale cartonul va fi serigrafiat.

Pe langa invitatiile de nunta, atelierul Printuri Digital imprima ieftin si rapid si invitatii de botez, dar si alte forme de invitatie pentru evenimente speciale. Dat fiind faptul ca se printeaza si la tiraje mici, firma va ofera monstre de invitatie inainte de a trece la tiparirea in numar mai mare.

In paralel cu invitatiile print, Printuri Digital ofera solutii online gratuite de generare modele de carti de vizita pentru domenii precum: coafor, contabilitate, persoane fizice autorizate, cosmetica, fotografie, restaurante, servicii de taxi si multe altele.

Date de contact:

Bucuresti, P-ta Alexandru Lahovary nr 1A

Email: [email protected]

Mobil: 0728 032 259 / 0723 158 571

Fix / fax: 031 740 08 65» Preluat de pe LivePr.ro
Printuri Digital Cauti solutii ieftine de print