Primul seminar dedicat pietei Romanesti de publicitate online

Neogen organizeaza primul seminar dedicat in exclusivitate instrumentelor disponibile pe piata romaneasca de publicitate online, strategiilor pe care le pot folosi companiile pentru a-si dezvolta imaginea de marca sau a-si creste vanzarile.

Seminarul este dedicat directorilor de marketing sau directorilor executivi si proprietarilor de site-uri de e-commerce sau de continut. Prezentarile vor fi sustinute de specialistii Neogen si vor reprezenta atat o perspectiva generala asupra posibilitatilor oferite de internet, cat si training in folosirea practica a instrumentelor de publicitate online.

Evenimentul va avea loc in data de 23 noiembrie 2005 incepand cu orele 14.30, in cladirea CitiBank, de pe bvd. Iancu de Hunedoara nr. 8, la etajul 7, sala “On top of Bucharest”.

Agenda Evenimentului:

14.30 – 15.00 Inregistrarea participantilor

15.00 – 16.30 Prezentari si discutii pe subiectele
1. Posibilitatile oferite de internet pentru branding si promovarea vanzarilor. Concepte si categorii principale.
2. Publicitatea online in Romania si pozitionarea Neogen Marketer.
3. Targetarea cu cuvinte cheie, contextuala si demografica. Instructiuni de folosire. Recomandari privind formatele de reclama folosite (text,grafica).
4. Facilitati oferite de sistemul Neogen Marketer. Demonstratie practica. Directii de dezvoltare.

16.30 – 16.45 Pauza de cafea

16.45 – 18.30 Prezentari si discutii pe subiectele
1. Asociatii. Strategia Neogen de lucru cu producatorii de continut.
2. Aspecte financiare ale publicitatii online. Preturi si bugete.
3. Raportari si indicatori. Urmarirea eficientei publicitatii online.
4. Sesiune de intrebari si raspunsuri.

18.30 – 19.00 Cocktail

Speakers:

Calin Fusu
General Manager
Calin Fusu si-a inceput cariera pe piata de capital, fiind unul dintre primii brokeri la Bursa de Valori Bucuresti, pentru Vanguard SA. Ulterior, a lucrat in divizia de investitii imobiliare a fondului de investitii New Century Holdings.

Anna Balobina
Customer Relations Manager
Anna Balobina, Customer Relations manager, s-a alaturat de curand echipei Neogen. Licentiata in Management si cu o experienta in domeniul relatiilor cu clientii acumulata din multiplele colaborari cu companii de renume, este responsabila de calitatea experientei online a clientilor Neogen.

Andras Nagy
Technology Manager
Cu o experienta acumulata in cei peste 5 ani de activitate in domeniu, Andras Nagy este responsabil pentru dezvoltarea produselor si crearea unei arhitecturi de software si servere care sa ofere scalabilitate, respectiv suport pentru extinderea regionala a firmei.
Detaliile pentru inscriere pot fi gasite la adresa http://seminar.neogen.ro (Neogen)