Primul Salon Moto si Accesorii cu participarea principalilor importatori

martie 27, 2008

Salonul Moto si Accesorii 2008 (SMA) - www.nefexpo.ro - da start-ul primei editii joi, 17 aprilie, in cadrul complexului Prisma 2.

Honda, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, BMW sunt doar cateva nume care au transformat motociclismul in arta si doar o parte dintre brandurile ce vor putea fi admirate de pasionatii moto.

In premiera, KTM va aduce la Salonul Moto: Quad XC 525, noul LC4 690 Enduro precum si surpriza pentru public, motocicleta din campionatul mondial GP clasa 125 cmc pilotata de Tomoyoshi Koyama.

Brandurile de top isi vor mentine standardele. Kawasaki tureaza motoarelele modelelor ZX 10 R 2008, Ninja 250, Brute Force 750, iar vedeta salonului din partea gigantului Nipon este motocicleta oficiala de curse ce alearga in campionatul national de motociclism viteza.

"Motocicleta de pe podium", Cross Bone, este noul membru al familiei Softail, lansat simultan in intreaga Europa de Harley Davidson si adus in premiera la SMA.
Motocicleta atrage atentia prin noua furca fata "Springer". La o privire mai amanuntita, Cross Bone impresioneaza prin eleganta tahometrului, precum si prin designul si grafica suportului de far.

Prima motocicleta cu trei moduri de schimbare a vitezei, Mana, precum si prima motocicleta de serie cu putere de 215 HP, RSV V4 Race Machine, sunt modelele pe care Aprilia le va expune in cadrul expozitiei, alaturi de Shiver si Supermotard 750.

"Cea mai frumoasa motocicleta" va putea fi admirata in cadrul Salonului, prin prezenta MVAgusta Brutale 1078RR care a castigat marele concurs din cadrul EICMA ca fiind cea mai frumoasa motocicleta prezenta la evenimet in fata urmatoarelor 2 clasate , Ducati Monster 696 si BMW HP2 Sport.

Sectiunea de accesorii moto este reprezentata de branduri precum Bering, Forma, G-Mac si, in premiera, RS-Taichi Japonia.

Starul accesoriilor este in acest an geaca moto RS-Taichi RSJ678, geaca ce inglobeaza un revolutionar sistem de protectie Air Bag.

Test drive, surprize, motoare puternice si branduri sofisticate sunt componentele forte ale primei editii Salon Moto si Accesorii.

Organizatorii salonului de motociclete estimeaza o prezenta de peste 30.000 de vizitatori.
Salonul se va extinde pe o suprafata de aproximativ 7000 m2 si va cuprinde peste 30 de expozanti de renume.

Organizatorii salonului (www.nefexpo.ro) detin o experienta semnificativa in domeniul auto-moto, de numele acestora se leaga prima editie a SIAB, precum si organizarea Salonului Transpotec&Logitec in Romania, expozitie de vehicule comerciale de renume european si care ocupa locul al doilea in Italia.

Aceeasi organizatori va invita si la Salonul de Tuning ce va avea loc intre 8 si 11 mai in cadrul complexului Prisma.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro