Primul meci de Champions League pe Cluj Arena!

septembrie 24, 2012

26 septembrie 2012: Olimpia Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, campioana Romaniei la fotbal feminin, intalneste Sv Neulengbach, campioana Austriei, in cadrul UEFA Women’s Champions League

Miercuri, 26 septembrie 2012, de la ora 17:00, pe Cluj Arena , va avea loc primul meci de Champions League dintre echipele de fotbal feminin Olimpia Universitatea Tehnica Cluj-Napoca si Sv Neulengbach, reprezentanta Austriei, din cadrul UEFA Women’s Champions League.
Evenimentul are o miza deosebita pentru campioanele clujence deoarece participarea in UEFA Women’s Champions League reprezinta cel mai important moment al sezonului competitional, oferind oportunitatea de a confirma la nivel international valoarea si rezultatele obtinute pe plan intern si european. Echipa noastra va reprezenta Romania, din postura de campioana nationala, pentru al doilea an consecutiv in fazele superioare ale Ligii Campionilor.
Fotbalul feminin reprezinta la nivel mondial sportul cu cea mai mare dinamica, reflectata in primul rand prin numarul de spectatori prezenti la ultimele competitii de anvergura (Campionatul Mondial din Germania si Olimpiada de la Londra), dar si prin politicile UEFA de dezvoltare si promovare la nivel international..
In Romania, fotbalul feminin este reprezentat la cel mai inalt nivel in primul rand prin evolutia echipei Olimpia Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, singura calificata la un turneu final al Campionatului European destinat fotbalului feminin si care este structurata tot pe componente ale clubului nostru (10 jucatoare). Olimpia Cluj a devenit o emblema a orasului, datorita ascensiunii fulminante pe care a avut-o atat pe plan national, cat si international, in doar doi ani de la infiintare.
Performantele echipei:
2010 – 2011 si 2012 -2013: Titlul de Campioana a Romaniei si castigare a Cupei Romaniei
2011 – Participarea in Grupele UEFA Champions League, echipa fiind repartizata in urna a treia valorica (3-1 cu SFK Sarajevo, 4-1 cu Atasehir Belediyespor si 5-0 cu Gintra Universitetas)

2012 - Participarea in Grupele UEFA Champions League, echipa fiind de data aceasta repartizata in urna a doua valorica (8-0 cu FC Birkirkara, campioana Maltei, 4-2 cu Glentoran Belfast, campioana Irlandei de Nord si 4- 1 cu Dezembro, campioana Portugaliei)
Inca din 2011, Qual Media Group a investit un considerabil capital de incredere in demersul Clubului Sportiv Olimpia UT Cluj-Napoca si continua sa il sustina in calitate de agentie oficiala a acestuia. Ne bucuram pentru toate reusitele echipei noastre si ii dorim succes in continuare!
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro