Un bucatar sarb a lansat in premiera mondiala prima carte de bucate care contine doar retete pe baza de testicule, relateaza ananova.com.
In cartea de bucate, autorul, Ljubomir Erovic, a inclus retetele sale preferate cum ar fi pizza cu testicule sau testicule batute.
Pentru ca cei care se vor incumeta sa incerce retetele, autorul a adaugat si un ghid video prin care autorul explica pas cu pas modul de preparare al fuduliilor. Acest ghid video ar putea fi cam dur pentru cei mai slabi de inger, dar arta cere sacrificii.
Autorul recomanda amatorilor preparatelor pe baza de testicule sa le foloseasca in special pe cele de taur, cal sau strut. Acestea sunt cele mai gustoase oferind o placere gustaiva unica.
Ljubomir Erovic a invatat singur sa prepare testicule in cei 20 de ani de experienta ca bucatar. Bucatarul sarb este recunoscut la nivel mondial pentru specializarea sa in testicule.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro