Primeste in dar un catel si daruieste-i o familie!

rimeşte în dar un căţel şi dăruieşte-i o familie! Daruieste iubire si viata!

Crăciunul este sărbătoarea familiei, a sentimentelor frumoase, este un prilej de a ne deschide sufletul către cei mai puţin norocoşi, fie ei oameni sau animale!
Fundaţia pentru Protecţia Animalelor Daisy Hope şi Raiul Animalelor, organizează în data de 17 decembrie „Crăciunul Animalelor”, primul eveniment de acest gen din ţară, dedicat animalelor cu sau fără stăpân. Proiectul are la bază dorinţa de a oferi un cadou şi căţeilor abandonaţi: o casă, o familie, o mângâiere.
Gazdele evenimentului vor fi Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu şi invitaţii lor, iar printre surprizele serii se numără concursuri de pictat pe faţă pentru copii, concursuri de desen, parada modei pentru căţei, prezentarea unor câini campioni, trupe de mimi şi de colindători şi bineînţeles, Moş Crăciun.
Vă invităm să participaţi, să luaţi acasă de Crăciun un căţel şi vă veţi alege cu un prieten pe viaţă. Dacă vreţi să faceţi celor dragi o surpriză de sărbători, adoptaţi un căţel fără stăpân şi salvaţi o viaţă.
Despre Daisy Hope:
Fundaţia şi Centrul de adopţii Daisy Hope au fost înfiinţate în anul 2001, ca raspuns la campania de eutanasiere a căţeilor demarată cu cruzime în Bucureşti de către fostul primar Traian Băsescu.
„În acel moment am decis să deschid un mic adăpost şi să salvez câteva suflete de la o moarte violentă. Nu am beneficiat de nici un sprijin din partea autorităţilor pentru a găsi teren, aşa că am închiriat pentru o perioadă de 5 ani o parcelă de 2.000 de metri pătraţi unde am început să construim de la zero adăpostul. Am investit proprii bani în acest proiect, care s-a dovedit mult mai costisitor decât m-aş fi aşteptat. Cu toate acestea, am
reuşit numai pe cont propriu, fără ajutor substanţial din ţară şi străinătate. Sunt hotărâtă să continui să găsesc ajutor pentru căinii mei, sperând că va exista cineva care să se convingă de bunele mele intenţii şi care să ne ajute în viitor”, a declarat Aura Marataş,
fondatoarea şi directoarea Daisy Hope.
În prezent, centrul de adoptii beneficiaza de ajutorul a 25 de voluntari şi găzduieste peste 230 de câini sterilizati şi vaccinati, care sunt ţinuţi în padocuri spaţioase şi curate.
Fundaţia Daisy Hope este membru al WSPA, ASPCA, ISAR, DOGSTRUST, WEBER şi a obţinut locul I într-un clasament de evaluare a adăposturilor de pe teritoriul României, Poloniei şi al Slovaciei, realizat de Animal People Newspaper S.U.A. (Watchdog Report, June 2004).