Primaria Sectorului 1 lanseaza a IX-a editie a Cupei 1

 Primaria Sectorului 1 va deschide marti, 23 martie, cea de-a IX-a editie a competitiei sportive scolare Cupa 1, in cadrul unui meci demonstrativ de fotbal. Locul de desfasurare va fi sala de sport a Colegiului National Ion Luca Caragiale.

Meciul va fi jucat de fotbalistii echipei Rapid Bucuresti, Cristian Sapunaru si Costin Lazar, carora li se vor alatura Rica Raducanu si membrii echipei Radio Zu, impotriva campionilor de anul trecut, Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coanda. Meciul va fi comentat de Cristian Topescu, alaturi de Florin Dobre (GSP TV).

Competitia Cupa 1 se adreseaza liceelor si scolilor generale din sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul va include competitii la sase sporturi: atletism, handbal, baschet, fotbal, volei si inot, pentru doua categorii de varsta (scoala generala si liceu), separat pentru fete si baieti. La aceasta editie vor participa 54 de scoli generale si licee, mai exact 77% dintre institutiile din sectorul 1. Cupa 1 se va incheia cu premierea, ce va avea loc pe 24 mai.

La deschiderea editiei a IX-a a Cupei 1 vor participa:
Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1
Gabriela Szabo, Presedinte al Asociatiei Sport pentru Viata, partener in proiect. Gabriela este multipla campioana olimpica si mondiala.
Rica Raducanu, portarul echipei Rapid Bucuresti timp de 10 ani. Este primul portar roman care a inscris intr-un meci oficial si care a fost surprins in ofsaid.
Cristian Sapunaru, jucator legitimat la F.C. Porto. Evolueaza sub forma de imprumut la Rapid Bucuresti si face parte din echipa nationala de fotbal a Romaniei.
Costin Lazar, mijlocas al echipei Rapid Bucuresti. Joaca la aceasta echipa din 2006, dupa ce a evoluat cu succes la Sportul Studentesc.
Nicolae Manea, antrenorul echipei Rapid Bucuresti. Nicolae Manea si-a legat numele de aceasta echipa, la care a evoluat timp de 19 sezoane si alaturi de care a castigat in 1998 Cupa Romniei si in 1999 Campionatul, in postura de antrenor secund.

Mai multe informatii despre competitie puteti afla pe www.cupa1.ro. Cupa 1 este implementata de agentia de comunicare Pastel Group, in parteneriat cu Asociatia Sport pentru Viata. Companiile partenere sunt Pepsi, Avon, LaserMaxx si Red Cat, iar Radio Zu este partener media principal. Mai sustin initiativa Radio Sport Total FM, Trilulilu.ro, Metropotam.ro, Urbanbite.ro, Clopotel.ro, Referat.ro, Calificativ.ro si Amelie.ro.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro