Prima revista on-line dedicata exclusiv sistemelor ERP

septembrie 12, 2010

Solutions Factory lanseaza www.erpromania.ro , prima revista romaneasca on-line dedicata exclusiv sistemelor software de management al afacerii.
Revista contine pe langa ultimele noutati din piata de ERP si CRM, numeroase studii de caz , statistici si materiale informative privind aceste sisteme. De asemenea expertii nostri va stau la dispozitie pentru orice intrebari legate de selectia si implementarea sistemelor ERP.
Pe site veti gasi si o sectiune speciala dedicata business process modeling-ului, o activitate putin cunoscuta si utilizata in Romania, dar care poate avea un impact benefic major in dezvoltarea oricarei companii.
Prin aceasta initiativa Solutions Factory mai face un pas in incercarea de a ajuta piata de ERP din Romania sa evolueze, iar potentialii clienti sa fie mai informati in privinta sistemelor software existente si a potentialului de crestere al afacerii lor folosind unelte ca ERP-ul si business process modeling-ul.
erpromania.ro poate fi primul punct de informare si consultanta inaintea cautarii unei solutii ERP cat si un important punct de ajutor pe parcusrsul implementarii.
Solutions Factory este prima companie romanesca de consultanta in selectia de ERP si business process modeling. Serviciile pe care Solutions Factory le pune la dispozitia clientilor sai sunt:
• Selectie ERP
• Project Management pentru implementarile ERP
• Business process modeling/ Business process optimization
• Audit al sistemelor informatice
• Audit al sistemelor de management

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.erpromania.ro, cat si pe site-ul Solutions Factory www.consultantaerp.ro.

... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Prima revista on-line dedicata exclusiv sistemelor ERP

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro