Prima aplicatie de internet banking pentru smartphone din Romania - Citi Mobile

aprilie 27, 2011

Citi Mobile este prima aplicatie din Romania adaptata pentru smartphone-uri, ce permite clientilor Citibank Romania sa isi acceseze contul de Citibank Online, sa efectueze tranzactii utilizand conturile personale intr-o maniera mai confortabila decat in cadrul unei agentii, prin intermediul calculatorului personal sau prin apel telefonic. O data cu lansarea serviciului Citi Mobile, clientii cu un program incarcat si deschisi catre tehnologie se pot bucura de o experienta smart banking superioara, oricand si oriunde.

Utilizand Citi Mobile, clientii pot efectua plati si transferuri in lei, euro sau dolari intre conturile curente deschise la Citibank Romania si in lei catre conturi curente deschise la alte banci. De asemenea, clientii Citibank Romania au posibilitatea de a plati facturi, de a verifica situatia conturilor sau istoricul tranzactiilor. În plus, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate ATM-uri si agentii Citibank Romania, prin intermediul optiunii Localizeaza ATM/agentie.

"La Citibank, inovatia este unul dintre principiile cheie care ghideaza relatia cu clientii nostri. Aceasta presupune ca depunem eforturi permanente de a imbunatati viata clientilor nostri prin inventivitatea cu care valorificam amploarea si profunzimea informatiei, a retelei globale si a produselor superioare pe care le oferim. Noul serviciu Citi Mobile reconfirma interesul nostru permanent de a livra confort si accesibilitate clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a valorifica cea mai importanta resursa a lor: timpul", a declarat Kumar Ramachandran, Director Departament Persoane Fizice pentru Citibank Romania si Cehia.
Aplicatia poate fi descarcata pentru smartphones Apple, Blackberry, Android si Nokia si este utilizabila in toate retelele telefonice, nefiind necesara o cartela SIM dedicata.

Pentru utilizatorii iPhone, aplicatia va fi disponibila in Apple iTunes Store, iar pentru utilizatorii Blackberry, Nokia si Android, aplicatia poate fi instalata prin expedierea unui SMS cu textul "citi mobile” la numarul 1724.
Autentificarea se realizeaza utilizand ID-ul si parola deja inregistrate pentru contul de Citibank Online, nefiind necesara o autentificare/inregistrare suplimentara pentru a accesa aplicatia Citi Mobile.
Informatii suplimentare cu privire la termenii si conditiile de utilizare, inclusiv lista completa a functionalitatilor si tipurile de telefoane care suporta versiunea Citi Mobile, sunt disponibile pe pagina de internet www.citibank.ro sau prin intermediul liniei CitiPhone la numarul 0800801040.  

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro