Pretul produselor chinezesti par sa fie solutia de ...

septembrie 15, 2010

De ceva timp marii retaileri au apelat la serviciile de intermediere ale unor companii romanesti cu birouri in China pentru a gasi si personaliza marfuri si produse la preturi mici potrivite pietei romanesti aflata in varf de criza . Cristalex Distribution apreciaza ca anul acesta cererile de oferte atat de reprezentare cat si de gasirea unor producatori adecvati au crescut fata de anul trecut cu cel putin 100% la majoritatea marfurilor. Dupa ce au incercat sa faca pe cont propriu diverse importuri la care nu au facut fata cu controlul calitatii sau cantitatilor din ce in ce mai multi comercianti apeleaza la acesti intermediari care avand atat avantajul limbii mandarine cat si prin prezenta la locul de incarcare a containerelor garanteaza astfel siguranta importurilor cat si respectarea criteriilor de calitate necesare pentru intrarea marfurilor din China in spatiul UE .
Importurile din China salveaza profiturile comerciantilor care obisnuiau sa aduca produse din statele UE . Preturile de pe piata chinezeasca fac ca uriasele marje de profit cu care comerciantii romani erau obisnuiti sa fie in continuare de actualitate.
Criza face loc importurilor din Asia de Sud-Est in special din China .Cristalex Distribution in site-ul sau : http://www.china2.ro demonstreaza prin statistici ca de aceea companiile care importau bunuri de larg consum,utilaje si materiale de constructii din tarile membre UE s-au reorientat catre importurile de calitate din China .
Daca pana anul trecut in China existau doar cateva companii de outsourcing cu actionariat roman , acum marii retaileri tatoneaza terenul pentru a-si ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Pretul produselor chinezesti par sa fie solutia de ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro