Unul dintre preparatele specifice sărbătorilor pascale, pe lângă pască și ouă roșii, este drobul de miel. O mâncare tradițională veche, care își are rădăcinile într-o vreme când risipa nu-și avea locul, iar măruntaiele mielului erau transformate într-un fel de mâncare delicios.
Oamenii încă mai păstrează rețete vechi, învățate de la cei de dinaintea lor. În preajma Paștelui ne amintim de un preparat mai degrabă cumpărat în zilele noastre decât făcut acasă: drobul de miel. O moștenire culinară care își are începuturile la sat.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro