Preparate la protap pentru un eveniment reusit

Sunt multe aspecte care pot garanta succesul unui eveniment, iar mancarea este unul dintre ele. Indiferent ca vorbim despre un eveniment privat, asa cum este o nunta sau un botez, sau un eveniment public, precum sunt unele expozitii sau festivaluri, mancarea nu poate lipsi din peisajul acestor evenimente.

Iar in astfel de zile, mancarea trebuie sa aiba un caracter special. Nu poti oferi la o nunta preparate obisnuite pe care le consumam in fiecare zi, ci trebuie sa surprinzi papilele gustative ale invitatilor cu preparate uimitoare. Specialitatile la protap pot fi un foarte bun exemplu in acest sens.

Desi poate multi dintre noi ne-am dori asta, nu consumam carne pregatita la protap in fiecare zi. Nu numai ca poate fi destul de costisitor un astfel de preparat, ci totodata procedeul de pregatire este unul special. Doar un bucatar cu experienta in domeniul specialitatilor la protap poate gati o carne cu adevarat excelenta.

Un bun exemplu in acest sens poate fi marele bucatar Sandu Ganea, bucatar care de-a lungul timpului a incantat papilele gustative a mii de persoane cu preparatele sale la protap, asa cum putem vedea si pe site-ul sau oficial protap.ro. Va avertizam insa: imaginile pe care le veti gasi pe site-ul lui Sandu Ganea vor fi foarte ispitoare.

De ce protap?

Exista multe moduri inedite de a pregati alimente gustoase, insa putine se compara cu pregatirea animalelor la protap. Insusi procedeul de pregatire a animalelor la protap este un spectacol ce va atrage atentia multora dintre invitati. Este un show culinar cu care vei reusi sa impresionezi, ceea ce cu siguranta ti-ai propus.

Dar, poate mai important decat minutiosul procedeu de pregatire a carnii la protap este Gustul. Maestrul Bucatar Sandu Ganea prepara cu multa pasiune specialitati la protap. Alege Gustul care nu se uita!

Retetele folosite sunt aceleasi pe care le foloseau stramosii nostri in urma cu sute de ani. Se pune accent pe caracterul natural, folosindu-se doar condimente naturale si un bait pregatit cu foarte multa atentie. Procedeul de pregatire a carnii la protap poate incepe chiar cu cateva zeci de ore inaintea evenimentului, in functie de cantitatea de carne de care este nevoie la eveniment.

Rabdarea este una dintre calitatile care nu trebuie sa-i lipseasca bucatarului maestru in mestesugul protapului. Gustul excelent al carnii la protap este posibil doar in urma unei indelungate expuneri la focul domol, care ofera carnii o textura minunata si o aroma inconfundabila.

De asemenea, maestrul bucatar Sandu Ganea sustine clar si raspicat despre carnea la protap faptul ca este cea mai delicioasa dar si sanatoasa in acelasi timp. Atata timp cat pentru baitul care poate dura si cateva zile se folosesc doar ingrediente naturale, nu foarte multe la numar, iar focul este unul natural de lemne sau carbuni, carnea beneficiaza de cele mai bune conditii pentru a deveni un preparat excelent.

Acestea fiind spuse, putem concluziona faptul ca animalele la protap pot schimba intreaga imagine a unui eveniment. Reprezinta un adevarat show culinar si totodata cu aceste preparate ii poti incanta chiar si pe cei mai pretentiosi dintre invitati, oferind un caracter unic evenimentului pe care il organizezi.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Preparate la protap pentru un eveniment reusit