Prepară o cafea aromată cu noul aparat Staresso mobil, doar de la Edream

septembrie 21, 2022

Fiecare dimineață este un prilej ideal de a începe cu zâmbetul pe buze și cu o cafea savuroasă o nouă zi. O dimineață ploioasă de toamnă se poate transforma într-una productivă dacă ai parte de o cafea cu un gust bogat care să-ți trezească toate simțurile. Nimic nu e mai plăcut decât sentimentul pe care îl ai atunci când guști dintr-o cafea aromată, citind horoscopul sau știrile de dimineață.

Edream îți pune la dispoziție un aparat espresso care îți prepară o cafea aromată. Fiind un brand specializat în comercializarea aparatelor și accesoriilor care se ocupă cu măcinarea și prepararea cafelelor, la aceștia îți vei găsi sigur elementele de care ai nevoie.

Îl poți lua cu tine oriunde

Aparatul Epresso - STARESSO Mini este un model mobil, potrivit pentru călătoriile de scurtă durata în care vrei să ai parte de propria cafea. Unele persoane nu vor să iasă din rutina lor în ceea ce privește cafeaua. Zahărul sau laptele pe care îl pun în cafea trebuie să fie într-o anumită cantitate sau să fie de la un anumit brand.

Este de preferat a nu ne schimbă obiceiurile la care ținem cu strictețe, de aceea aparatul este mobil și ușor de depozitat în geantă. Acesta are geanta lui proprie și poate fi transportat în orice condiție.

Preparare rapidă și un gust bogat

Având funcții ce favorizează o preparare ce nu durează mult timp, este numai bun pentru birou sau pentru drumeții. Acesta conține un suport special pentru cafea măcinată sau capsule. Se curată ușor și eficient oricând, datorită componentelor sale ușor de scos.

Cu ajutorul acestuia prepari cafele atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Este ideal pentru tine sau pentru un prieten căruia vrei să-i faci o surpriză plăcută. Cadoul tău este asigurat și cu siguranță vei face o impresie bună.

Un aparat ce durează un timp îndelungat

Datorită pieselor solide din oțel inoxidabil, durata de viață al acestuia este prelungită considerabil. Împreună cu o bună întreținere, îl vei putea utiliza mult timp. Folosind propriul aparat de cafea contribui la un proces sustenabil, achiziționarea de cafele la pachet într-un ambalaj de plastic fiind un minus. În exterior acesta are piese din silicon fără BPA.

Un plus pe care îl are în componentă acest aparat este că nu necesită electricitate. Poți prepara cafea în exterior oricând dorești. 

Detalii suplimentare

Pe site-ul oficial edream.ro te poți informa despre toată gama de aparate Edream, cât și accesorii sau chiar despre sortimentul bogat de cafea disponibil. Ai parte de o garanție valabilă 1 an de zile pentru defecțiuni sau alte probleme ale aparatului.

Dacă te decizi asupra aparatului află că poți plasa comanda online. Totodată, ești așteptat în noua locație unde poți vedea, ridica și achita produsele dorite. Prețurile sunt accesibile și variază de la produs la produs. De ce să nu ai libertatea preparării unei cafele oricând dorești și unde dorești?

Achiziționează acum și economisește pe viitor, pe termen lung fiind o investiție avantajoasă.

Contact:

0766.42.42.41

[email protected] / [email protected]

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Prepară o cafea aromată cu noul aparat Staresso mobil, doar de la Edream

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro