Premiile anuale BCR 2005

Banca Comerciala Romana a decernat marti, 4 octombrie 2005, premiile “BCR – Perseverenta in Excelenta – 2005”.

Laureatii acestei a patra editii a premiilor BCR sunt Academicianul Anghel Rugina si Prof. Univ. Dr. Ing. Vitalie Belousov. Prestigioasa activitate a academicianului Anghel Rugina a fost prezentata publicului prezent la ceremonie de catre Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, dl Mugur Isarescu.

“Am crezut si credem cu tarie ca valorile, excelenta, trebuie recunoscute, apreciate si incurajate, inclusiv ca putere de exemplu pentru toti cei din jur, indiferent de domeniul in care actioneaza si se manifesta. Este la fel de important ca aceste valori sa se confirme, sa persevereze in excelenta, sa se autodepaseasca, sa dea mereu mai mult pentru societate”, a declarat Nicolae Danila, presedinte executiv al BCR.

Premiul “Perseverenta in Excelenta” instituit de Banca Comerciala Romana in decembrie 2001, este menit sa evidentieze constanta in performanta, rezultat al muncii asidue de inalta calitate si profesionalism. BCR este, pana acum, singura companie din Romania si printre putinele din lume care acorda un astfel de trofeu.

“Premiile anuale “BCR – perseverenta in Excelenta” confirma maturitatea unei corporatii de prestigiu – Grupul BCR – care isi asuma si isi respecta rolul de lider in comunitate si responsabilitatea sociala corporativa”, a adaugat Nicolae Danila.

Trofeul “Perseverenta in Excelenta” decernat de BCR este o sculptura din sticla creata de renumitul artist plastic Alexandru Ghildus. Trofeul este insotit si de un premiu in bani, de circa 100 milioane de lei. (BCR)