Premii pentru abonatii Vodafone care isi platesc integral facturile cu cardul Maestro

Toti abonatii Vodafone care isi platesc integral facturile telefonice pe internet cu cardul Maestro, pana pe 15 ianuarie 2012, sunt inscrisi automat intr-o tombola cu premii in valoare totala de 35.000 de euro.
Promotia, gandita si dezvoltata pe baza mesajului-cheie „Cardul tau Maestro iubeste internetul”, este parte a programelor MasterCard Europe de incurajare a platilor online cu cardul.

„De la an la an, vedem ca tot mai multi romani fac tranzactii cu cardul pe internet, si nu vorbim aici doar despre imbracaminte, carti sau produse electrocasnice, ci si despre plata facturilor”, spune Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Programul zilnic de lucru care coincide de cele mai multe ori cu orarul ghiseelor de plata, dar si avantajele oferite de tranzactiile online cu cardul i-au convins pe multi dintre acestia sa treaca in online. Campania cu Vodafone sustine demersurile de familiarizare a clientilor cu notiunea de plati online si, in plus, ofera posesorilor de carduri Maestro un imbold, concretizat in premii foarte atragatoare – de la excursii exotice, pana la tablete si smartphone-uri”, continua aceasta.

Posesorii de carduri Maestro care isi platesc facturile Vodafone, pe internet, pe www.vodafone.ro/MyVodafone, intra automat intr-o tombola cu premii atractive in valoare totala de 35.000 de euro. Pe durata promotiei, o persoana poate achita pana la sase facturi, pentru tot atatea sanse de castig. Regulamentul complet poate fi citit pe www.vodafone.ro/Maestro.

„Pe langa avantajul ca pot plati factura de telefon in mai putin de 2 minute, printr-un sistem sigur si comod, fara costuri suplimentare, direct din fata calculatorului, cardurile Maestro aduc ceva in plus pentru clientii Vodafone – premii foarte consistente”, spune Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.
„Ne dorim ca, prin intermediul campaniei, sa crestem ponderea platilor online cu cardul pentru facturile de telefon, dar si sa ii convingem pe clientii Vodafone ca Maestro reprezinta o modalitate atractiva si sigura de plata”, explica Gabriel Ghita. Premiile, acordate prin tragere la sorti posesorilor de carduri Maestro, sunt foarte atragatoare.

Pe langa zeci de smartphone-uri si tablete de ultima generatie, acestia pot castiga o masina, in valoare de 15.000 euro, sau chiar o vacanta exotica pentru doua persoane, in valoare de 4000 euro, oriunde si oricand in 2012. Lista detaliata a premiilor este disponibila la adresa www.vodafone.ro/Maestro. 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro