Premiera Nationala! Pe 3 Noiembrie, pentru prima data in Romania, Toto Cutugno va canta impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti!

Orchestra Simfonica Bucuresti va face spectacol pe scena Salii Palatului, pe data de 3 noiembrie, incepand cu ora 20.00, alaturi de cel mai indragit artist italian al tuturor timpurilor, Toto Cutugno.

Organizatorul evenimentului, Dana Siman, Coordonator Concerte si Evenimente pentru Romania MEI Concerts Entertainment, ne-a declarat: „Ne-am dorit sa venim cu un concept nou, unul care nu s-a mai realizat in Romania. Pentru ca Toto Cutugno este foarte iubit de catre publicul roman, el insusi fiind legat emotional de romani, i-am propus aceasta colaborare inedita. Artistul a acceptat imediat si ne bucuram ca avem posibilitatea sa oferim publicului nostru un concert de calitate, plin de rafinament si eleganta, in care artistul ne va incanta cu cele mai frumoase hit-uri ale sale acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti.”

Timp de doua ore pe scena Sala Palatului din Bucuresti, iubitorii de muzica italiana cat si fanii lui Toto Cutugno se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artistul italian pe scena internationala.

Atat Toto Cutugno, cat si membrii Orchestrei Simfonice Bucuresti si-au alocat doua zile, inainte de data concertului, pentru repetitii.

“Pentru aceasta colaborare, artistii si-au alocat doua zile de repetitii inainte de concert si promit ca vom savura un spectacol de neuitat! Aceasta colaborare isi doreste sa fie o celebrare a relatiei frumoase si indelungate pe care artistul o are cu publicul din Romania, printr-un plus de eleganta si rafinament”, a mai adaugat Dana Siman, Coordonator Concerte si Evenimente pentru Romania MEI Concerts Entertainment.

Pentru acest spectacol au fost puse la vanzare urmatoarele categorii de bilete:

• Categoria VIP Exclusiv: 450 lei
• Categoria VIP: 400 lei
• Categoria I: 350 lei
• Categoria a II-a: 250 lei
• Categoria a III-a: 150 lei

Biletele sunt disponibile prin reţelele: www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti, www.eventim.ro), dar şi la casele de bilete ale Sălii Palatului.
 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro