Premergatoare pentru bebelusi

Cel mic a trecut de perioada in care nu isi putea sustine greutatea corpului si acum da semne din ce in ce mai des ca vrea sa o ia la sanatoasa prin casa. Daca vrei ca intreaga experienta de a invata cum sa mearga, sa fie una mai mult decat placuta atunci poti sa ii cumperi celui mic un premergator dotat si cu ceva jucarii.

Astazi accesoriile pentru cei mici reprezinta o industrie de succes astfel ca premergatoarele au ajuns sa fie ceva mai mult decat o un scaun unde il pui pe cel mic la care erau atasate niste roti pe un cadru metalic.
Un premergator ieftin pentru bebelusi sau copii are astazi functie de balansoar,scaune reglabile pe intaltime cu design ergonomic astfel incat cel mic sa beneficieze de un grad ridicat de confort iar rotile sunt prevazute cu sistem de franare. Unde mai pui ca jucariile cu care vine dotat premergatorul pot emite diverse sunete,fie animale de la ferma sau chiar melodii calamnte cu sunte placute din natura?

Daca vrei numai ceea ce este mai bun pe micutul sau micuta ta, atunci noi avem o oferta caruia iti va fi greu sa ii spui nu:scaun de masina, premergator 2 in 1 si un scaun de masa toate dotate cu o mutitudine de functii, doar la un singur pret, o singura achizitie.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Premergatoare pentru bebelusi

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro