Prelungire termen de inscriere Jocurile regionale Special Olympics 2009

Fundatia Pentru Voi anunta prelungirea, pana vineri 22 mai a termenului de inscriere la Jocurile Regionale Special Olympics 2009 pentru regiunea de vest a tarii.

Dat fiind numarul mic de organizatii inscrise in concurs, relansam invitatia catre toate organizatiile, scolile si institutiile care lucreaza cu persoane cu dizabilitati intelectuale, din zona de vest a tarii, sa se inscrie in concurs!

Competitia se adreseaza persoanelor cu dizabilitati intelectuale cu varsta peste 16 ani si va cuprinde cinci probe: atletism - 50 m, baschet - aruncare la cos, baschet - dribling printre obstcole si pentru persoanele cu abilitati fizice scazute fotbal - suturi la poarta si pase la tinta. Organizatorii vor asigura o masa rece precum si toate conditiile pentru desfasurarea probelor sportive. Nu se acopera cheltuielile de cazare si transport.

Jocurile regionale Special Olympics 2009 vor avea loc vineri, 29 mai, intre orele 11:00 16:00, la Sala Constantin Jude (fosta Sala Olimpia) din Timisoara. Anul acesta evenimentul se va desfasura in cadrul Saptamanii Olimpice initiate de clubul Rotary Timisoara.

Jocurile regionale sunt organizate de Fundatia Pentru Voi in colaborare cu Fundatia Special Olympics Romania, cu sprijinul Consiliului Local Timisoara si a Facultatii de Educatie Fizica si Sport Timisoara.

Sponsor principal: Vodafone Romania
Sponsori: Printo Group, Fornetty, Cotton Tex, Gabissi Fruct, Cricve

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro