Predictii horoscop 2020

Avem mai mult de cateva oportunitati de a ne trezi la realitate in 2020. Planetele exterioare nu se vor schimba, ajutandu-ne sa ne adaptam mai bine la noile moduri de gandire si comportamente. Suntem incurajati sa fim adaptabili pentru anul viitor, deoarece inventivul Uranus petrece tot anul in materialul Taur. Acum este momentul sa ne dezlegam de traditiile arhaice si sa incepem altele noi. Citeste in continuare horoscop 2020.
Continuati sa cautati cresterea spirituala, pe masura ce Neptunul visator petrece tot anul in Pestii psihici. Atentie la mesajele ascunse, deoarece secretele sunt dezvaluite in timpul acestui tranzit. Pluto transformator petrece tot anul in Capricornul ambitios, influentandu-ne sa fim intelepti cu energia noastra. Jupiter ramane in Capricorn pana pe 19 decembrie, aducand o noua constientizare a locurilor in care ne putem imbunatati ca indivizi.

Anul acesta, cerul va gazdui un uimitor numar de sase eclipse (doua solare si patru lunare), cand de obicei avem doar patru. Prima noastra Eclipsa Lunar ajunge pe 10 ianuarie in Rac cu senzatie profunda. Pregatiti-va sa va aparati, deoarece aceasta eclipsa se opune Mercurului comunicativ, al Saturnului care face regulile si Pluto transformator.
Ni s-a cerut sa ne reevaluam gandirea superioara, intrucat Mercur isi incepe primul retrograd pe 16 februarie pana pe 9 martie, atat in Pesti cat si in Varsator. Este momentul sa devenim mai independenti incepand cu 21 martie, cand maestrul de sarcina Saturn se va muta in obiectiv Varsatorul. Planeta regulilor este gata sa va permita sa va faceti o parte din timpul dvs. de tranzit. Reevaluati modul in care identificati puterea in viata dvs., deoarece Pluto este retrograd de pe 25 aprilie pana pe 4 octombrie in Capricornul practic. Saturn urmeaza aproape in urma, mergand retrograd din 10 mai pana pe 28 septembrie, tot in Capricorn. Cand planeta inelata este in retrograd, el scoate rotile de antrenament pentru a putea zbura solo.
Suntem incurajati sa devenim mai constienti si recunoscatori pentru ceea ce avem, deoarece materialul Venus isi incepe retrogradul in Gemeni in perioada 13 mai – 25 iunie. Aceasta este o perioada frumoasa pentru a cauta un stil de viata mai durabil. Daca sunteti in cautarea unui apel mai mare, veti fi binecuvantat cu sansa de a va regla bine gandirea in perioada 14 mai – 12 septembrie, cand Jupiter abundent isi incepe retrogradul in Capricorn.
A doua eclipsa lunara din 2020 ajunge pe 5 iunie in Sagetatorul expresiv, care se potriveste impotriva lui Marte si se opune unei Venus retrograd. Protejati-va energia impotriva acestor influente – acest lucru va poate solicita sa vorbiti sau sa luati calea cea mai putin rezistenta. Mercur isi incepe al doilea retrograd in Racul sensibil pe 18 iunie. Examinati cum va prelucrati emotiile pana pe 12 iulie in timpul acestui tranzit. Eclipsa noastra solara anuala ajunge imediat dupa solstitiul de vara, pe 21 iunie, in Racul cu senzatie profunda, ajutandu-ne sa devenim mai constienti de nevoile noastre emotionale. Neptunul visat se muta retrograd in Pesti incepand cu 22 iunie, ajutandu-ne sa devenim constienti de iluziile auto-impuse. A treia eclipsa lunara a anului apare in Capricorn pe 5 iulie, inspirandu-ne sa eliberam energie nervoasa. Luati in considerare cele mai irationale temeri si confruntati-le in timpul acestui tranzit.

Marte isi incepe retrogradul pe 9 septembrie in propriul semn al Berbecului. Aceasta miscare va schimba modul in care actionam in viata noastra pana pe 13 noiembrie. Acest tranzit ne inspira sa exploram un teritoriu neclintit – sa fim indrazneti. Ni se solicita sa schimbam modul in care ne raportam la altii incepand cu 13 octombrie, cand Mercur intra in ultimul sau retrograd al anului in Balanta. Este posibil sa fie nevoie sa acordam o atentie deosebita ideii noastre de strategie, cand planeta mesager merge direct in Scorpion pe 3 noiembrie.

A patra noastra eclipsa lunara a anului are loc pe 30 noiembrie in Gemenii grijulii. Ia un moment pentru a cauta perspective noi si pentru a intelege intentiile altora in timpul acestui tranzit. Incheiem anul cu o Eclipsa Solara in Sagetatorul aventuros pe 14 decembrie. Acorda atentie oportunitatilor tale de calatorie si de extindere a mintii in timpul acestui eveniment eliberator.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Predictii horoscop 2020