Posta Romana lanseaza inca o provocare copiilor talentati la desen

Compania Nationala Posta Romana anunta lansarea concursului de desen cu tema “Europa – adesa la care stau”.Concursul este destinat copiilor cu varsta de maxim 15 ani, impliniti pana la finele anului in curs.

Participantii la concurs pot trimite desenele pe adresa Oficiul Postal Bucuresti 5, B-dul Libertatii nr. 1, sector 5, nu mai tarziu de 20 decembrie 2006, data postei, cu mentiunea “Pentru concursul de desen”. Pentru ca lucrarile sa fie validate, este obligatoriu ca pe spatele lucrarii fiecare copil sa isi scrie numele, prenumele, varsta, adresa si numarul de telefon. Castigatorii concursului vor fi anuntati telefonic, iar cele mai bune lucrari vor fi premiate in luna ianuarie 2007. Vor fi acordate trei premii, cate unul pentru urmatoarele categorii de varsta: pana la 7 ani, 8-11 ani si 12-15 ani. De asemenea, vor fi acordate doua premii speciale .

Posta Romana continua astfel proiectele prin care si-a propus sa sustina noua generatie in speranta de a identifica talente care, incurajate, pot deveni un adevarat patrimoniu national .

Regulamentul concursului poate fi consultat on-line, accesand situl www.posta-romana.ro sau telefonic apeland serviciu de relatii cu clientii INFOPOST, la numerele de telefon cu tarif normal 9393, pentru Bucuresti si 021/93.93.111 pentru celelalte localiati din tara.