Posta Romana a inaugurat Centrul ECDL Timisoara

Posta Romana a inaugurat luni, 19 iunie, Centrul acreditat ECDL Timisoara, situat in incinta Directiei Regionale de Posta (DRP) Timisoara din Bulevardul Revolutiei 1989 nr. 2.

Permisul European de Conducere a Computerului (ECDL- European Computer Driving License) care poate fi obtinut in cadrul acestui centru este cel mai raspandit program de certificare a nivelului de pregatire in utilizarea computerului, recunoscut la nivel international in peste 166 de tari.

“In cadrul acestui centru – primul pentru Posta Romana – oferim cele mai avantajoase tarife de pe piata, semnificativ sub preturile practicate de catre alte centre ECDL. In plus, oferim reduceri de pret angajatilor Postei, studentilor, elevilor si somerilor. De aceste tarife poate beneficia orice persoana care doreste sa obtina permisul ECDL. Am facut un pariu cu noi insine ca vom reusi sa avem cele mai mici tarife si am reusit!”, a spus Ioana Marinescu – sef Departament Management Resurse Umane din cadrul Postei Romane.

Instructorii care predau cursantilor sunt angajati ai Directiei Regionale de Posta Timisoara din cadrul compartimentului IT, ce au obtinut certificatul de examinator autorizat din partea ECDL Romania.

Programul ECDL se desfasoara in cadrul Centrului de Instruire al Postei Romane care dispune de urmatoarele facilitati: trei sali de seminar cu o capacitate de 16 locuri fiecare, o sala de seminar de 24 locuri, o sala de curs IT cu o capacitate de 40 locuri, birou pentru lectori, biblioteca, birou de receptie, birou administrativ, restaurant, spatii de cazare pentru 32 persoane.

Toate salile de seminar sunt echipate pentru a raspunde tuturor exigentelor lectorilor si cursantilor interni si externi, respectiv: computer, retroproiector, proiector pentru diapozitive, videoproiector, flipchart, tabla magnetica.

Primii cursanti ai Centrului ECDL Timisoara au inceput pregatirea din 19 iunie a.c. (Posta Romana)