Porsche Bank lanseaza cel mai avantajos credit auto in franci elvetieni

Porsche Bank este prima banca de pe piata din Romania care lanseaza un credit cu „tic-tac” de ceas elvetian… un produs financiar destinat creditarii auto, in franci elvetieni.

Cui ii este destinat acest credit?
Creditul este destinat atat persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate sau liber profesionistilor cat si celor juridice – care vor sa isi achizitioneze un autoturism din gama Volkswagen (Audi, Skoda , Seat, Volkswagen, Porsche).

Care sunt avantajele?
• Creditul poate fi derulat pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 6 ani.
• Dobanda este de 6,95% (variabila) (DAE incepand de la 8,36% – valoare calculata pentru un avans de 25% si o perioada de 72 de luni)
• Exista o taxa unica de administrare, care reprezinta 3% din valoarea creditului si se achita odata cu plata avansului.

Cum se deruleaza?
Ca urmare a unei consultari atente in ceea ce priveste varianta optima de creditare impreuna cu dealerul, clientul poate opta pentru acest credit auto in moneda elvetiana. Intocmirea dosarului de creditare va fi realizata de catre dealer impreuna cu Porsche Bank, valoarea creditata fiind cuprinsa intre 3.000 si 75.000 EUR, echivalent in CHF (franci elvetieni).
Pentru a intra in posesia autoturismului este necesara plata unui avans de minim 25 % din valoarea acestuia.

Rambursarea creditului se va realiza in rate lunare egale, actualizate la fiecare 3 luni. Pentru rambursarile anticipate se percepe un comision de 2,5% din partea de principal rambursata in avans. Rambursarile anticipate nu sunt, insa, permise mai devreme de 6 luni de la contactarea creditului.
Asigurarea casco obligatorie poate fi inclusa in suma creditata.

Produsul este disponibil la toti dealerii Volkswagen, Skoda, Seat si Audi incepand cu data de 01.05.2006.
Garantiile necesare pentru acordarea creditului sunt:
• garantia reala mobiliara asupra obiectului in credit,
• asigurarea CASCO a autovehiculului cesionata in favoarea Bancii,
• cartea de identitate a autovehiculului in original pastrata la Banca.

Creditul auto in franci elvetieni este o solutie financiara oferita de Porsche Bank pentru toti cei interesati de a obtine un credit auto in conditiile cele mai avantajoase.

Porsche Bank este prima banca specializata auto din Romania si a fost lansata in 2004.