Pompe Centrifugale De Calitate Germana Gasesti La Ecotec

Doresti sa achizitionezi pompe centrifugale, de foarte buna calitate, dar nu stii de unde? Solutia ta este Ecotec, firma ce colaboreaza cu cei mai importanti producatori din domeniu pentru a-ti oferi produse de top, care asigura rezultate pe masura asteptarilor tale.

Compania Ecotec este localizata in Sibiu si are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii tehnice pentru gestionarea eficienta a dejectiilor din fermele avicole, respectiv fermele de bovine si suine, solutii care se traduc in principiu in produse si echipamente fiabile, performante, importate de la producatori renumiti pe piata de profil. Din oferta Ecotec nu lipsesc separatoarele de dejectii sau cisternele pentru transportul si imprastierea acestora, dar tot la noi gasesti echipamente pentru diverse aplicatii, cum ar fi o serie variata de pompe sau mixere industriale.

Ce sunt pompele centrifugale?

Pompele centrifugale sunt dispozitive care isi gasesc utilitatea in tot felul de operatiuni din domenii diferite, cum ar fi domeniul constructiilor, cel industrial, dar si activitati din variate comunitati. Pompele centrifugale pot fi construite in sistem modular, cu dimensiuni si debite conforme. De asemenea, acestea pot avea dimensiuni intermediare sau aditionale, care largesc gama de posibilitatile de dimensionare a pompei.

Pentru fluidele fierbinti, cum ar fi uleiul de transfer termic, apa supraincalzita etc., sunt disponibile versiuni specializate de pompe centrifugale. De asemenea, pentru industria chimica sau cea alimentara, se gasesc versiuni aparte de pompe centrifugale construite din oteluri inalt aliate, iar tot variante speciale de pompe centrifugale sunt acelea echipate cu cuplaj magnetic si destinate fluidelor extrem de corozive sau toxice, ale caror eventuale scugeri prezinta un pericol major pentru mediul inconjurator.

Oricare ar fi nevoile tale in materie de aplicatii in cadrul carora vei utiliza pompe centrifugale, este foarte important sa achizitionezi pompe centrifugale de calitate superioara, de o inalta functionalitate, care sa asigure succesul aplicatiilor desfasurate cu ele, asa cum sunt si pompele centrifugale disponibile in oferta companiei Ecotec.

De ce sa alegi firma Ecotec?
Solutiile integrate propuse de firma Ecotec se bazeaza pe experienta proprie de peste 7 ani pe piata Romaneasca, bazandu-se si pe colaborarea cu companii cunoscute pe piata Europeana. Unul dintre cei mai cunoscuti parteneri ai firmei are o experienta de peste 100 ani in gestiunea dejectiilor. Tehnologiile si echipamentele oferite sunt robustete , fiabilile si eficiente, atribute deja probate in practica.
Ce alte produse ofera firma Ecotec?

  • Ecotec ofera pompe, agitatoare, separatoare de inalta fiabilitate produse in Uniunea Europeana special dezvoltate pentru aceste aplicatii.
  • Cisterne pentru transportul dejectiilor robuste si fiabile. Nu necesita aprobari speciale de la autoritatile rutiere sau cele pentru utilizarea cisternelor sub presiune.
  • Produse bioenzimatice pentru reducerea amoniacului si a mirosurilor din zona fermei.
  • Proiectarea bazinelor impermeabilizate cu folie HDPE, a platforme de gunoi, proiectare tehnologica a sistemelor de gestiunea dejectiilor bazate pe experienta practica.
  • Dimensionare parc echipamente de administrat dejectii.
  • Consultanta in organizarea sau reorganizarea sistemelor existente sau modernizarea statiilor de epurare.

Pompe centrifugale oferite de Ecotec sunt simple dar eficiente, caliatea Germana facand din acest produs unul de incredere. Daca ai nevoie de ajutor in alegerea pompelor centrifugale sau daca ai intrebari legate de acest produs, contacteaza echipa de profesionisti Ecotec si afla tot ce vrei sa stii.

» Preluat de pe LivePr.ro
Pompe Centrifugale De Calitate Germana Gasesti La Ecotec