Politia din Vatican intrerupe o orgie gay din casa unui cardinal

iulie 5, 2017

Vaticanul este zguduit de un scandal sexual dupa ce, politia statului papal a intrat peste un cardinal pentru a-i intrerupe orgia homosexuala pe care a organizat-o la el acasa. Conform starobserver.com.au, drogurile ar fi fost nelipsite de la aceasta petrecere sexuala.

Politia a descins in apartamentul cardinalului in urma plangerilor repetate ale vecinilor care au reclamat zgomotul din locuinta. Un echipaj s-a deplasat la fata locului unde au descoperit un grup de barbati care se desfatau intr-o orgie homosexuala alimentata de substante halucinogene.

Un preot din anturajul cardinalului Francesco Coccopalmerio, respectiv secretarul acestuia, a fost arestat in urma descinderii. Dupa toate indiciile se pare ca preotul arestat ar fi fost si organizatorul petrecerii.

Ziarul italian Il Fatto Quotidiano vorbeste despre masurile pe care ar vrea sa le ia Papa Francisc in aceasta situatie. Papa se gandeste sa-i ceara cardinalului Coccopalmerio sa se retraga din functie.

Știrea vine dupa o serie de scandaluri sexuale din interiorul Bisericii Catolice, scandaluri care au atras atentia publicului asupra moralitatii clericilor.

 

Foto: starobserver.com.au

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro