Politia din Seattle nu va redeschide dosarul sinuciderii lui Kurt Cobain

martie 27, 2014

In data de 18 Martie 2014 a fost dezvaluit un document care atesta faptul ca politia din Seattle va redeschide dosarul sinuciderii solistului Kurt Cobain. Ca urmare, politia din Seattle a anuntat pe reteaua de socializare Twitter ca nu vor redeschide oficial cazul, ci ca acesta va fi doar revizuit.

Conform KIRO 7, motivul revizuirii cazului se datoreaza unor role de film, depozitate in seiful de dovezi pana recent, cand au fost developate. Politia sustine ca aceste imagini vor fi transmise intr-un interviu sustinut de detectivul care a revazut cazul, interviu in cadrul caruia se vor discuta detalii noi, cat si teorii alternative legate de moartea solistului.

Kurt Cobain a fost gasit mort in locuinta sa pe data de 8 aprilie 1994, avand o rana la cap provocata prin impuscare. Medicul legist a constatat la momentul respectiv ca a fost vorba de sinucidere, iar la autopsie s-a descoperit si faptul ca inainte de a se sinucide, isi injectase si o doza letala de heroina.

Data fiind apropierea zile de 8 aprilie cand se implinesc 20 de ani de la moartea solistului, politia din Seattle spera sa ofere mai multe raspunsuri in legatura cu acest caz dar si sa faca publice fotografiile recent descoperite.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro