Plasa bordurata | afla detalii despre caracteristici

Ce este aceasta plasa bordurata de la Mesteru Manole

Plasa bordurata este un material de constructie care combina tije de otel si benzi de beton pentru a face garduri. Este un material de lunga durata si rezistent, usor de instalat si arata bine, calitati care il fac unul dintre cele mai populare materiale pentru garduri.

Indiferent de dimensiunea proiectului pe care te gandesti sa-l executi, daca esti in cautarea unui proiect de cea mai inalta calitate, grila de tip plasa bordurata va fi intotdeauna alegerea potrivita. In cele mai multe cazuri, acest material este folosit pentru a etansa suprafetele gardurilor. Aceste panouri bordurate, cunoscute si ca panouri de gard, sunt cunoscute si sub denumirea de plasa bordurata.

Care sunt proprietatile acestui material?

Materia prima folosita la fabricarea acestui produs este otelul. Datorita acestui lucru, plasa bordurata beneficiaza de o duritate si rezistenta foarte mare, calitati importante care asigura siguranta suprafetelor ce urmeaza a fi imprejmuite. Siguranta este unul dintre cele mai importante criterii pentru selectarea unui material de gard, ceea ce face ca plasa de sa fie candidatul ideal in proiectul tau.
plasa bordurata
In plus, pe otel este aplicat un strat de zinc, care actioneaza pentru a imbunatati durabilitatea. Zincul este un material care rezista agentilor corozivi, conditiilor meteorologice nefavorabile si degradarii care apar in mod natural in timp, prelungindu-si durata de viata utila. Datorita acestei calitati, plasele reprezinta o investitie eficienta si durabila pentru utilizatori.

La Mesterul Manole gasesti cele mai bune preturi!

Daca sunteti in cautare de plasa bordurata pentru proiectele dumneavoastra viitoare, Mesteru Manole iti ofera calitate excelenta la un pret accesibil. Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii care ofera diverse tipuri de materiale de constructii. De asemenea, va poate oferi sfaturi de specialitate pentru a face alegerea cea mai potrivita in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra.

Avand in vedere ca plasa este realizata din sarma de otel, vei fi sigur ca va rezista mult fara prea mult efort. Este rezistent la impact, foarte usor de asamblat si instalat, iar raportul calitate pret iti va oferi un avantaj considerabil.

La fel ca acest material, la Mesterul Manole vei gasi multe alte produse care iti vor incanta privirea si iti vor incanta si buzunarele. Intra pe site si alege produsul care te intereseaza!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Plasa bordurata | afla detalii despre caracteristici

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro