Un proverb indo-chinez spune ca niciodata nu mai poti aduna orezul imprastiat pana la ultimul bob. Aducand zicala in secolul XXI, putem spune ca niciodata nu poti aduna toti banii pe care ii pierzi. Nu poti sti niciodata cand firma ta doreste sa se salute tangibil cu criza asa cum nu poti sti niciodata cand poti fi victima unei reduceri de personal. Apeland la un financial planner vei putea face fata elementelor surpriza ce-ti vizeaza investitiile. Astfel un plan al fondurilor de rezerva bine pus la punct este cea mai buna solutie pentru a aduna cat mai multe boabe de orez imprastiate.
Planul fondurilor de rezerva implica rezolvarea problemei de administrare si de alocare a activelor lichide si a celorlalte alternative disponibile pentru a construi fondurile de rezerva. Financial plannerul va stabili impreuna cu dumneavoastra trei lucruri esentiale :
1.importanta crearii fondurilor de rezerva
2.administrarea si alocarea activelor lichide
3.fixarea avantajelor altor alternative disponibile de a economisi
Crearea unui fond de rezerva ar trebui sa fie o parte vitala a unui program de investitie. Un fond de rezerva poate asigura un binevenit supliment financiar intr-o perioada de criza. Lichidarea unor parti din activele dumneavoastra este una dintre cele mai bune modalitati de a construi un fond de rezerva. Insa, nu este recomandata lichidarea unei investitii in actiuni, cum ar fi a unui fond de actiuni sau a unui fond mutual, pentru a crea o rezerva mai mare. Asadar, cea mai buna metoda de a crea un fond de rezerva este economisirea.
O planificare financiara de tip rezerva va va ajuta sa va decideti in legatura cu cat de mult capital lichid trebuie sa puneti deoparte ca fond de rezerva. Deasemnea veti putea decide ce suma din banii dumneavoastra trebuie pastrata in active lichide, si unde sa le tineti.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro