Pizzerie ofera salariu de 31.000 $ pe ora

Un lant de pizzerii din Japonia angajeaza tineri peste 18 ani, fara experienta. Se ofera uniforma si un salariu de 31.000 $ pe ora, relateaza Yahoo News.

Jobul scos pe piata muncii din Japonia concureaza serios cu orice pozitie de conducere din companiile care isi  desfasoara activitatea in Tokyo. Multi japonezi, aflati in pozitii importante ar fi tentati de oferta, doar ca este una promotionala oferita de lantul Domino Pizza care aniverseaza 25 de ani de la venirea pe piata japoneza. Un norocos va avea ocazia sa lucreze intr-o pizzerie timp de o ora intr-o anumita zi si va fi remunerat pentru munca prestata cu 30.000 $.

Reprezentantii companiei au spus ca nu vor da mai multe detalii despre aceasta oferta pana in 10 noiembrie. Doritorii trebuie sa aplice pe site-ul firmei cu un CV si o scrisoare de intentie. Se va face o evaluare a CV-urilor, se va face o selectie, dupa care cei selectati vor chemati le interviu.

Experienta profesionala sau educatia nu sunt criterii eliminatorii. Singura conditie este ca doritorii sa aiba peste 18 ani.