In perioada 16-19 iune se va desfasura in Parcul Tineretului cea de-a cincea editie a celui mai mare eveniment de cultura gastronomica din Romania, Bucharest Food Festival. La aceasta editie, tema principala va fi PIZZA & PASTA.
In cadrul evenimentului, spectatorii se vor putea informa despre adevarata istorie a celor doua produse, dar si despre cea a unor ingrediente cum ar fi ketchup-ul. Subiectele dezbaterilor vor fi fierbinti si gustoase.
Pe timpul celor patru zile, cei prezenti vor participa la demonstratiile de arta culinara realizate de celebrii bucatari Horia Virlan si Chef Cezar, la cursurile de gatit si concursurile de mancat.
Joi 16 iunie, in deschiderea evenimentului, pizzeri de talie mondiala vor realiza Turnul din Pizza, o copie la scara de 1/10 a celebrului Turn din Pisa.
Vizitatorii prezenti in cele patru zile de evenimente vor putea invata sa pregateasca pizza dupa metode traditionale si chiar sa o coaca intr-un cuptor cu lemne, sa faca “giocolieri†(jonglerii cu pizza) alaturi de Claudiu Toader, castigatorul locului doi la Campionatul Mondial de Pizza Sana din Italia.
Horia Virlan, gazda emisiunii Cireasa de pe tort, va dezvalui publicului o parte din secretele sale in materie de paste, inclusiv unul dintre cele mai bine pastrate, cel al pastelor cu trufe, o reteta preferata de multe capete incoronate sau miliardari ai lumii.
Pe langa paste si pizza vizitatorii mai pot gasi aici si produse gastronomice de cea mai buna calitate din Romania, Italia, Spania, Portugalia, Ungaria, Grecia. Va vor incanta papilele gustative delicatese ca Prosciutto di Parma, Jamon ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - PIZZA & PASTA LA BUCHAREST FOOD FESTIVAL
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro