Piese OEM și piese aftermarket – la moto-gear.ro

Acest articol este realizat cu scopul de a-ți prezenta produsele pe care le deținem. Începând de la piese moto, echipament moto calitativ și până la diverse accesorii, acesta este locul ideal pentru a-ți echipa autovehiculul. Noi suntem moto-gear, o firmă cu mulți ani de experiență și cu o întreagă echipă de profesioniști. Deși am mai spus-o în nenumărate rânduri, o să o mai spunem de multe ori: prioritatea noastră numărul 1 sunt clienții. Așadar, atunci când apelezi la serviciile noastre vei beneficia de seriozitate și promptitudine de fiecare dată!

Piese și accesorii moto vintage

O categorie specială din cadrul website-ului nostru este cea „ custom vintage ”. În cadrul acestei categorii vei găsi numeroase piese vintage excepționale, care iți vor transforma motocicleta! Lasă frâu liber creativității și alege piesele și accesoriile moto care îți completează motocicleta cel mai bine. Orice investiție în motocicletă îi mărește valoarea, așadar nu ezita niciodată să investești in ea. Categoriile și subcategoriile de produse vintage de pe website-ul nostru sunt următoarele:

CARBURAȚIE REZERVOR BENZINĂ & ULEI ȘA
§  jiglere §  filtre benzină §  spătare șa
§  carburatoare §  furtun alimentare §  sisteme montaj șa
§  filtre aer §  bușon rezervor §  șa FX / FL
§  galerie admisie §  robinet rezervor §  șa Sportser
§  filtru ulei §  pernă șa universală

 

LUMINI SISTEM FRÂNARE INSTRUMENTE BORD
§  faruri §  kituri etrieri §  bord
§  suport nr. înmatriculare §  conducte frână §  ceasuri indicatoare
§  lampă stop §  plăcuțe frână §  ceas kilometraj
§  semnale §  discuri frână §  ceas turometru

 

Investește într-un echipament de calitate superioară

Știm că în general, echipamentele și piesele moto sunt destul de costisitoare, dar trebuie să ai câteva lucruri în vedere înainte de a le achiziționa. Un prim lucru esențial de care trebuie să ții cont este calitatea, în special când vine vorba de echipamentul moto.

După cum șții deja, echipamentul are rolul de a te proteja în caz de accident. Tocmai de aceea, este esențial să investești într-un echipament care te va proteja corespunzător în caz de orice. De foarte multe ori, un echipament de calitate poate face cu adevărat diferența între viață și moarte.

Un alt aspect important este modul în care te echipezi. Mulți tind să aleagă spre exemplu o cască open face, și nu una full face. Deși cea open face arată mai „ cool ”, doar una full face îți va asigura cu adevărat siguranța. În opinia noastră, un echipament complet trebuie să fie compus din:

 • geacă din piele sau material textil
 • pantaloni din piele sau material textil
 • mănuși
 • cască – de preferabil full face
 • încălțăminte corespunzătoare
 • protecții – pentru zonele expuse ale corpului
 • ochelari de protecție
 • costum de ploaie – la nevoie.

Piese OEM – Original Equipment Manufacturer

Piesele OEM sunt acele piese care sunt denumite și originale. Ele sunt produse de către producătorul firmei motocicletei. Spre exemplu dacă deții o motocicletă Yamaha, produsele OEM vor fi produse tot de Yamaha.

Multe persoane ezită în a achiziționa produsele OEM datorită costului lor mai ridicat, dar uneori o astfel de investițșie poate fi o idee excelentă. De ce? Deoarece calitatesa pieselor OEM este mult mai ridicată decât a celor aftermarket. Astfel, o piesele OEM vor rezista pentru un timp mult mai îndelungat decât piesele aftermarket. Așadar, dacă ai alege piesele aftermarket ar trebui să le reachiziționezi periodic, ajungând astfel la o investiție mult mai mare decât dacă ai fi investit într-o piesă OEM.

Pe site-ul nostru vei găsi piese OEM de la cele mai cunoscute firme producătoare. Acestea sunt firme care produc piese pentru motociclete, bărci, jet ski-uri, skimobil și ATV-uri.

 • Honda Powersports
 • Husaberg
 • Husqvarna Motorcycles
 • Moto Guzzi
 • Sea Doo
 • Ski Doo
 • Can Am
 • Suzuki Motor of America

Achiziționează ceea ce ți se potrivește cel mai bine!

Intră pe site-ul nostru și alege dintre piesele aftermarket sau OEM. Alege ceea ce se potrivește cel mai bine cu nevoile și bugetul tău. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea produselor, nu ezita să ne contactezi telefonic sau prin email. Echipa moto gear îți stă la dispoziție oricând!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Piese OEM și piese aftermarket – la moto-gear.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro