Piese Kymco: componente pentru o marca de vehicule motosport care iti face cinste

 

Kymco este un producator taiwanez de scutere, motociclete si ATV-uri care sfideaza, pur si simplu aglomereaza, si care are drept filosofie principala de activitate crearea unor vehicule de top care sa castige inimile consumatorilor din intreaga lume.


Asa cum a fost anuntat chiar de catre conducerea taiwaneza, Kymco merge mereu deasupra si dincolo de a aduce clientilor cea mai atenta experienta de riding pentru viata de zi cu zi.

 

Standardele la care sunt fabricate piesele Kymco sunt atat de ridicate, incat managementul Kymco are toata increderea ca valorile de baza ale companiei, distinctia, mandria si persistenta vor obtinerea recunoasterea intregii lumi. „Castiga inima mea”este, practic, dictonul pe care se bazeaza fabricarea de noi piese Kymco, a caror calitatea creste pe zi ce trece si nu tine cont de niciun impediment.

 

Kymco va continua sa redefineasca standardul industriei si sa unul dintre cele mai recunoscute si respectate branduri ale pietei globale din domeniu.

 

Detaliile fac diferenta


In cazul pieselor Kymco, detaliile sunt cele care fac, obligatoriu, diferenta intre aceste piese de scuter fata de alte marci de piese mai mult sau mai putin cunoscute. De unde sa achizitionati online? Gasiti piese Kymco pe scuter-mania.ro sau alti dealeri autorizati.

Asadar, primul lucru care iti va atrage atentia la aceasta marca nu este altceva decat prima adoptare a industriei de Daytime Running Light intr-un produs cu scuter, alaturi de componentele care il insoteste.

 

Acestea nu doar ca au accentuat aspectul distinct al partii frontale a XCITING S400, dar a si imbunatatit si siguranta riding-ului, oferind, aditional o vizibilitate crescuta asupra traficului din fata ta.

Sistemul de iluminare al noului Xciting 400 a fost complet renovat. Mai multe detalii in sistemul de lumină vede aplicarea largă a LED-ului. Acopera DRL-ul, farul, indicatorul și lumina de coadă. Lumina din spate asigura, de asemenea, o identificare vizuala deosebita cu designul de avangarda, oferind cea mai buna din ambele parti in functie si de forma.

 

Control strict al calitatii


Controlul strict al calitatii este unul dintre obiectivele principale care ghideaza activitatea Kymco. Mai precis, se cauta in permanenta modalitati de fabricare a produselor care indeplinesc cele mai inalte standarde internationale de calitate. Se acorda, deci, atentie fiecarui proces de productie pentru a prelucra produse de o calitate ireprosabila, castigand, astfel, recunoasterea si increderea consumatorilor.

 

 

Pregatirea continua si instruirea regulata a tehnicienilor si inginerilor


Pe langa toate acestea, Kymco investeste permanent in oameni cu un standard inalt de pregatire, fie ca este vorba este tehnicieni sau ingineri. Pregatirea continua si instruirea regulata a personalului sunt doua criterii care aduce imbunatatire suplimentara calitatii produselor Kymco care ies pe piata din intreaga lume. Asadar, daca vrei sa alegi piese de la un producator de talie mondiala, poti opta pentru un dealer sau o reprezentanta directa din Romania.

 

 

 

(sursa foto emag)

 

 

 

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro