Piese esențiale în garderoba masculină de toamnă

Se pară că toamna și-a intrat în drepturi depline, motiv ce ne determină să oferim mai multă atenție garderobei. Și după cum bine știm, anotimpul rece vine mereu să ne surprindă cu fluctuații de temperatură, este nevoie de câteva elemente esențiale cu ajutorul cărora să putem jogla în ținute pentru acest sezon de tranziție.

Care sunt elementele ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat?

Paltonul

Cât de versatil este acest element nici nu putem descrie suficient de bine în cuvinte. Oricine este adeptul stilului elegant, nu va face rabat de la regulă și își va achiziționa un palton calitativ care să complimenteze armonios silueta, dar să țină și temperatura corpului în parametri normali.

Pentru a identifica modelul ideal, este nevoie să privești mai profund pentru a găsi acel palton, care pune în echilibru aspecte ce servesc motivului esențial pentru care este purtat, dar și naturii estetice.

Când vine vorba de material, lâna se regăsește pe lista principalelor fibre naturale ideale pentru articole vestimentare prielnice sezonului rece. Unele lucruri rămân neschimbate, chiar dacă trendurile mereu fluctuează. Atât timp cât te vei focusa pe aspecte calitative, raportate la standardele personale, un palton te va putea însoți câțiva ani la rând.

Culorile paltoanelor se aleg exclusiv în mod subiectiv, însă variantele cele mai utile pe care le putem mixa cu ușurință sunt: griul, maro, bleumarin. Poți fi sigur că alegând nuanțe întunecate, contrastante, ținutele vor fi mereu de un real succes.

Pulovere cu fermoar

Zile solicitante la birou, dimineți pe „repede înainte”, întâlniri cu prietenii și plimbări liniștite de weekend, toate acestea se regăsesc în viața omului contemporan, care nu beneficiază mereu de timpul dorit pentru a compune ținute impecabile.

Pentru acele zile grăbite de toamnă în care temperatura îți poate da bătăi de cap, în sensul în care ori pui prea multe articole vestimentare, ori prea puține, puloverele cu fermoar sunt o alternativă eficientă pentru a menține confortul termic.

Recomandate atât pentru ținute elegante, cât și pentru cele casual, variantele sunt infinite, este util doar să privești asupra elementelor deja existente în garderobă pentru a face combinații inteligente oricând este nevoie de un pulover cu fermoar.

Ghete din piele naturală

Trecând la capitolul încălțăminte, o pereche de ghede din piele naturală, ușoare, comode, pot fi un adevărat sprijin atunci când ești solicitat să petreci mult timp în picioare.

Fără îndoială, o pereche de ghete din piele naturală se încadrează în categoria investițiilor pe termen lung. Datorită materialului care stă la baza confecționării unor astfel de încălțări, rezistența în timp este garantată pentru multe sezoane.

Printre principalele avantaje ale ghetelor din piele se regăsesc: potrivire perfectă în orice context, posibilitatea de reparare, picioarele transpiră mult mai puțin.

Așadar, nu este niciodată prea târziu pentru achiziționarea unei perechi de ghete. Descoperă colecția de ghete confecționate din piele naturală a brandului autohton Dovani și bucură-te de versatilitatea a zeci de modele.

Piesele esențiale pentru o garderobă de toamnă sunt cele care ne scot din impas atunci când avem cu adevărat nevoie de un plus. Fie că te identifici cu o deschidere către stilul casual, variantele disponibile pe dovani.ro sunt perfecte oricărui stil.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Piese esențiale în garderoba masculină de toamnă

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro