Pielea noastra..…mereu in tendinte!

septembrie 21, 2010

Putin cate putin, toate adunate, ne mai aduc o urma subtire a unui rid si tristetea se citeste pe chipul nostru. Insa, ce putem face? Cu siguranta sa ne schimbam garderoba, am spune o parte dintre noi. Ok! Zis si facut. Incepe shopping-ul, batai de cap pentru ca nu gasim tocmai ceea ce ne dorim. Pana la urma ajungem acasa cu pungile pline, aproape multumite insa pentru moment, caci si hainele, in cele din urma, se demodeaza.

Gandindu-ma la toate acestea cred si mai mult in ideea ca pentru o femeie imaginea este foarte importanta. De aceea trebuie sa avem grija permanent de aspectul nostru, indiferent de sezon, incepand de la haine, coafura si make-up, pana la corpul si pielea cu care ne afisam. Echilibrul intre interior si exterior ne confera o anume stabilitate si reprezinta o carte de vizita. Cu cat suntem mai multumite de felul in care aratam si ne prezentam in ochii celorlalti, cu atat dobandim o stare de bine pe care trebuie sa o mentinem permanent si, de aceea, trebuie sa ne intrebam cum putem face asta permanent si ce anume ne face fericite.

Totodata stiu ca fericirea e greu de definit, dar mai vreau sa cred si ca se refera la frumusetea care porneste de la pielea si corpul nostru. Pentru mine, si nu numai, fericirea constanta inseamna un trup armonios si o piele frumoasa care nu se demodeaza niciodata, indiferent de sezon, sustinuta in acelasi timp de vestimentatia adecvata. Iar pentru asta trebuie sa invatam sa ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Pielea noastra..…mereu in tendinte!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro