Piata de smartphone-uri, in crestere cu 58% in 2011

mai 2, 2011

Euristic Partner adera la noile standarde de calitate pentru smartphone-urile Nokia la singurul Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti. Se preconizeaza ca piata globala de smartphone-uri va atinge 470 de milioane anul acesta, crescand cu 58% fata de 2010.

Cota de piata Android creste de la 23% la 38,5%, estimandu-se un trend ascendent chiar pana la 49% in 2012. Specialistii Gartner sunt de parere ca, odata cu cooperarea dintre Nokia si Microsoft, in promovarea Windows Phone, smartphone-ul va deveni a doua cea mai importanta platforma mobila, dupa Android (sursa article-top.com).

Odata cu inaugurarea primului Nokia Care din Europa in 2010, la Bucuresti, Euristic Partner ridica standardele de calitate de service pentru utilizatorii Nokia. Piata locala de smartphone-uri a crescut simtitor in ultimii ani, oamenii de afaceri desfasurand tot mai multe activitati mobile. Aceasta crestere a generat nevoia de suport modern in conditii internationale de service, cu o viteza rapida de raspuns si rezultate pozitive. Euristic Partner vine in intampinarea acestor cerinte cu solutiile tehnice potrivite.

Intr-un spatiu modern si plin de culoare, clientii se bucura de o echipa dinamica de experti, de tehnologii de reparatie superioare si de suport pentru telefoanele mobile Nokia, indiferent ca acestea sunt sau nu in regim de garantie. Mai mult, la Nokia Care se deruleaza periodic promotii speciale de fidelitate cu multe beneficii pentru clienti.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro