PharmEc Software a luat aurul ... de la Microsoft

mai 25, 2005

PharmEc Software a devenit Microsoft Gold Certified Partner, cu doua competente recunoscute: Business Intelligence Solutions si ISV/Software Solutions. Prin aceasta atestare, PharmEc Software demonstreaza ca are capacitatea sa dezvolte solutii si aplicatii bazate pe tehnologii Microsoft.

PharmEc Software se numara printre cele 16 companii din Romania care au ajuns la cel mai inalt nivel de parteneriat cu Microsoft. Printre avantajele certificarii gold, se numara accesul la instrumente si resurse de dezvoltare, training si suport Microsoft, pentru a oferi partenerilor nostri produse si servicii moderne, de cea mai buna calitate.

“Certificarea Microsoft Gold Certified Partner dovedeste, inca o data, partenerilor si clientilor nostri ca PharmEc Software ofera servicii profesionale, de nivel inalt. Aceasta binemeritata atestare vine dupa sase ani in care compania noastra s-a dezvoltat continuu. Acum ne-au fost recunoscute oficial competenta si calitatea produselor dezvoltate pe baza tehologiei Microsoft" a declarat Rares Tudorache, Director General, PharmEc Software.

O componenta importanta in construirea parteneriatului cu Microsoft o reprezinta solutia ERP PharmEc 3, cu variantele specializate: Lant de farmacii si Lant de distributie. Aplicatia a trecut cu succes testul de platforma Microsoft care a permis dobandirea celei de-a doua competente ISV/Software Solutions.

PharmEc Software are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de solutii informatice complete pentru farmacii, depozite de medicamente, cabinete medicale si policlinici, dar in acelasi timp si dezvoltarea de solutii pentru intreprinderi mijlocii si mari, cu activitate de productie complexa. (PharmEc Software)

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro