Peugeot a intrat pe piata publicitatii online

Peugeot a pasit pentru prima data in mediul online, printr-o campanie sustinuta de promovare. Campania a fost realizata de agentiile Media Investment si New Media. Peugeot, un important comunicator al mediilor traditionale, a decis includerea metodelor interactive in mixul sau de comunicare pentru doua campanii ce au vizat promovarea unor oferte speciale si respectiv lansarea noului model Peugeot 308.
Campaniile au avut ca obiective cresterea numarului de vizitatori in show-room-urile Peugeot si sporirea numarului de inscrieri pentru drive-test. Componentele campaniei online au vizat totodata imbunatatirea legaturii directe dintre brand si publicul sau, precum si consolidarea notorietatii marcii Peugeot pe piata de automobile din Romania.Mediul online a permis o abordare integrata a spatiului comunicarii pentru Peugeot, declinari si aplicatii specifice publicitatii pe internet. Pentru maximizarea rezultatelor, s-a combinat display advertising-ul cu publicitate contextuala. Specialistii agentiei de media au planificat afisari pe site-uri foarte accesate de publicul vizat in comunicare si au folosit limitari de frecventa, targetare orara si geografica, obtinandu-se astfel o rata de click-uri remarcabila.
Impactul comunicarii online s-a resimtit si in spatiul traditional. Showroom-urile Peugeot au avut mult mai multi oaspeti.
Peugeot este reprezentat in Romania de compania Trust Motors cu sediul in Bucuresti si prin intermediul a 20 de concesionari agreati ce acopera 41 de orase. Trust Motors, coordoneaza toata comunicarea brandului atat la nivel national cat si local. Media Investment si New Media sunt agentii membre thegroup, specializate in managementul investitiei media si respectiv gestionarea comunicarii interactive. thegroup este cel mai inovativ grup de comunicare din Romania si include 13 agentii specializate in toate disciplinele comunicarii.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro