Peste 100 de oameni de afaceri prezenti la …

La initiativa companiilor locale: One IT si Publicom, a venit pentru prima data in Baia Mare Loránd Soares-Szász, Business & Executive Coach, de la compania Coaching4you si s-a organizat un seminar pentru dezvoltarea afacerilor la Best Western Eurohotel (Bd. Bucuresti, nr.23) in data de 26-11-2010.

Prezenta la acest seminar a fost gratuita, costurile totale fiind suportate de organizatori; s-a urmarit ca prin acest lucru sa se creasca mediul de afaceri din Baia Mare iar beneficiile ulterioare pot sa fie pentru intreaga comunitate de business din Baia Mare.
Interesul oamenilor de afaceri din Baia Mare a fost destul de mare, prezenta lor a fost peste 100 de persoane la cele 2 sesiuni ale seminarului .

Pe parcursul celor doua ore si jumatate cat a durat o sesiune, participantii au aflat de ce 80% din strategiile de marketing nu functioneaza, de ce trebuie masurata eficienta campaniilor de promovare si care sunt pasii concreti pentru un marketing eficient si de succes.

Doi dintre cei mai activi participanti la seminar au fost recompensati cu cate un e-book motivational din partea Coaching4You.

„Mentalitatea romanilor este cel mai mare impediment in calea dezvoltarii unei afaceri de succes. Cu toate acestea, intreprinzatorii incep sa invete cum ar trebui sa-si managerieze businessurile in vreme de criza, iar acest lucru va duce la o dezvoltare sanatoasa a mediului de afaceri. Romania este pe drumul cel bun in ceea ce priveste dezvoltarea mediului de afaceri, insa mentalitatea este, de multe ori, bariera in calea succesului. In plus, oamenii de afaceri nu au … » citeste tot comunicatul pe LivePR.roPeste 100 de oameni de afaceri prezenti la …