Persoanele cu dizabilitati intelectuale in practica la Filarmonica ...

septembrie 13, 2010

„Aceasta actiune are un dublu rol: unul de a dezvolta abilitatile de munca in domeniul curateniei pentru cele 6 persoane cu dizabilitati intelectuale, pentru ca mai apoi sa isi poata gasi un loc de munca, si unul de solidaritate cu artistii Filarmonicii la finalizarea activitatilor de curatenie, ca urmare a renovarilor recente.” a declarat Laila Onu director executiv al Fundatiei „Pentru Voi” din Timisoara.

Este cel de-al cincilea stagiu de practica desfasurat in cadrul acestui proiect, prin care 30 adulti cu dizabilitati intelectuale, au sansa sa isi dezvolte abilitatile si sa se familiarizeze cu un loc de munca, cu un program, pentru responsabilizarea si dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa, in vederea facilitarii unei viitoare angajari.

Astfel, in perioada 14-28 septembrie, 4h/zi, cei 6 adulti cu dizabilitati intelectuale, beneficiari ai serviciilor Fundatiei „Pentru Voi”, sprijiniti de un reprezentant al „Pentru Voi”, desfasoara in cadrul Filarmonicii Banatului diferite activitati de curatenie – spalat geamuri, curatat mocheta, spalat podele etc.

Filarmonica s-a aratat deschisa la initiativa „Pentru Voi” si asteapta cu interes inceperea programului de practica.

Aceasta activitate are ca scop sprijirea celor 6 beneficiari pentru a-si dezvolta abilitatile de munca, de socializare si comunicare in cadrul unui loc de munca obisnuit, de familiarizare cu aspectele ce tin de angajarea pe piata libera a muncii.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la tel. 0256 228 062, e-mail [email protected], www.pentruvoi.ro. Persoana de contact: Elisabeta Varga.

United Way Romania este o fundatie romaneasca, afiliata la United Way Worldwide. United Way este un donator prin excelenta ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Persoanele cu dizabilitati intelectuale in practica la Filarmonica ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro