Periuta de dinti care te trezeste dimineata

Daca nu poti intra in ritmul zilei pana nu iti bei cafeaua, poate o noua inventie te va ajuta sa ajungi la maximul potentialului tau inca din primele momente ale zilei. Cei de la Colgate-Palmolive intentioneaza sa lanseze periuta de dinti care iti da doza de cofeina de care ai nevoie in timp ce te speli pe dinti.

Compania a depus o cerere pentru a i se acorda patentul pentru aceasta inventie in care a scris ca periuta de dinti este mai mult decat un instrument de igiena orala deoarece are optiunea de a oferi utilizatorului o doza de cofeina chiar in timpul periajului. Mai mult periuta poate fi folosita pentru administrarea tratamentelor medicale, a suplimentelor alimentare, vitamine sau pastile pentru slabit, sau poate distribui o aroma diferita de cea a pastei de dinti pentru o prospetime sporita a respiratiei.

Potrivit DailyMail.co.uk, periuta de dinti urmeaza sa fie lansata pe piata in cateva luni.

Periuta de dinti prezinta si o serie de riscuri deoarece il expune pe utilizator unor glume dureroase. De exemplu, in recipientul care distribuie cofeina sau alte elemente, poate fi introdus si un sos cu ardei iute care sa fie eliberat in timpul periajului. Senzatia si expresia de pe fata utilizatorului sunt usor de intuit.