Pericol: ce să NU faci în piscină

În orice discuție despre distracția la piscină este obligatoriu să abordăm și problema siguranței. În timpul unui joc amuzant în piscină, copiilor le este foarte ușor să piardă din vedere aspectul siguranței. De aceea, este extrem de important să stabiliți reguli stricte pentru utilizarea piscinei - nu doar pentru copii, ci și pentru adulți.

Evitarea accidentelor în piscină este de fapt destul de ușoară odată ce ați stabilit regulile corecte. Atâta timp cât le reamintiți în permanență copiilor importanța siguranței și, de asemenea, îi supravegheați când sunt singuri în piscină, atunci puteți fi siguri că piscina dvs. rămâne un loc de distracție, fără incidente neplăcute.

Iată 9 lucruri pe care NU ar trebui să le faceți în piscina dvs.

Nu lăsați copiii nesupravegheați

Rețineți că accidentele se pot întâmpla înotătorilor de orice vârstă, inclusiv adolescenților și chiar adulților. Acesta este motivul pentru care experții susțin că nimeni nu ar trebui să înoate singur, indiferent de vârstă. Dacă veți avea copii de orice vârstă în piscină, mai ales singuri, asigurați-vă că există un adult care să-i supravegheze.

Nu alergaţi de-a lungul marginii piscinei

Alunecările și căderile sunt unele dintre cele mai frecvente cauze ale accidentelor din piscină. Interziceți alergarea în jurul piscinei și veți reduce semnificativ riscul de accident.

Nu permiteți jocurile periculoase

Comportamentul agitat și orice activitate care implică scufundarea sau aruncarea oamenilor în apă NU ar trebui să fie permise.

Nu folosiți sticlă

Paharele de băut sunt un accident care așteaptă să se întâmple. (Asta include paharele de vin!) Folosiți în schimb recipiente din plastic.

Nu înotați în stare de ebrietate

Să recunoaștem - majoritatea petrecerilor pentru adulți la piscină presupun şi băuturi alcoolice. Dar ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a intra într-un bazin în stare de ebrietate. Alcoolul vă va afecta abilitățile motorii, respirația și orientarea, crescând riscul unui accident.

Nu aduceți dispozitive electrice lângă piscină

Pare ceva evident, dar unii proprietari de piscine fac încă această greșeală! Șocul electric este posibil și în unele cazuri chiar se întâmplă. Păstrați orice obiect electric - aparate de radio, iluminat, etc - la o distanță sigură de piscină.

Nu lăsaţi piscina neîntreţinută

Păstrați piscina întretinută corespunzător cu substanțele chimice adecvate. O piscină bine întreținută nu menţine doar apa curată, ci previne și riscurile pentru sănătate.

Nu lăsați zona piscinei deschisă și neasigurată

Nici macar o data. Asigurați-vă că piscina este îngrădită în conformitate cu legile în vigoare și păstrați zona închisă ori de câte ori piscina nu este utilizată.

Nu uitați să beți apă

Este posibil să nu simțiți sete, dar asta nu înseamnă că nu sunteți deshidratat. Încurajați toți înotătorii să ia o pauză de la piscină pentru a bea puțină apă la fiecare jumătate de oră.

Nu uitați: accidentele se pot întâmpla oricând. Practicând (și aplicând) regulile corecte, vă veți asigura că toată lumea rămâne în siguranță în timp ce folosește piscina.

Dincolo de regulile de precauție elementare, care sunt cele mai bune garanții de siguranță la marginea unei piscine, este foarte important să vă asiguraţi că piscina dvs. dispune de echipamentele de siguranță necesare. Constructorii serioşi de piscine, precum piscinepremium.ro, oferă o gamă completă de soluții de siguranță adaptate necesităților şi piscinei dumneavoastră.

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro