Pentru servicii optime de cazare, apeleaza la Pensiunea Pictorilor

Atunci cand alegem sa plecam in concediu, primul lucru pe care il face cu mult timp inainte este sa ne gasim cazare. Pentru ca este foarte important sa avem unde innopta, este recomandat sa ne rezervam o camera din timp, pentru a fi siguri ca aceasta este libera in zilele alese de noi. Altfel riscam sa ne trezim cu surprize neplaacute si sa ne compromitem tot concediul. Ultimul meu concediu l-am petrecut la Pensiunea Pictorilor din Baia Mare, pentru ca nu am mai fost la aceasta locatie inainte si voiam sa incerc ceva nou, sa vad cum este. Si nu mi-a parut rau pentru alegerea pe care am facut-o, deoarece am descoperit o pensiune care mi-a intrecut toate asteptarile, ca sa ma fac bine inteles.

Daca doriti cazare ieftina Baia Mare, atunci aceasta pensiune este cea mai potrivita alegere – se afla intr-o zona linistita, dar nu duce lipsa de locuri pe care sa le poti vizita. Avand si un nume simbolic, legat de istoria orasului Baia Mare, Pensiunea Pictorilor este una dintre cele mai frumoase pensiuni din Maramures, punand la dispozitie o serie de camere de diferite tipuri, la un pret accesibil, intr-o zona centrala a orasului, langa Centrul Vechi al orasului, vizavi de Colonia Pictorilor si la doar trei minute de mers pe jos de Parcul Regina Maria. Langa aceasta se afla Muzeul de Etnografie, Muzeul Satului, Colonia Pictorilor, centre comerciale si o serie de magazine non stop in centrul vechi, pe strada Podul Viilor.

Fiecare camera este foarte curata, avand toate conditiile necesare pentru o cazare de trei stele, astfel incat tu sa poti sa te bucuri de concediu, fara sa iti faci alte griji. Deci te bucuri de tot ce ai nevoie, la preturi foarte accesibile. Pe mine m-a fascinat Pensiunea Pictorilor, deoarece chiar mi-a intrecut toate asteptarile. Vazuse cateva poze pe internet, dar de regula scpeticismul este la el acasa cu mine, deci pana nu am vazut cu ochii mei, nu am crezut. Ma bucur ca am avut ocazia sa descopar aceasta locatie, pentru ca de acum inainte stiu exact unde vreau sa ma cazez, daca voi mai avea drum prin Baia Mare.

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii, atunci iti recomand sa vizitezi site-ul oficial al pensiunii, ca sa puteti sa vedeti acolo cum arata camerele, care sunt preturile la care acestea ajung pe cap de persoana, dar si multe alte detalii marunte, pe care eu poate am uitat sa le mai mentionez in aceste randuri. Indrazneste sa incerci ceva nou, iar daca nu ai mai fost pana acum la Baia Mare, eu iti recomand cu drag acest oras – arhitectura centrului vechi este foarte frumos si are o istorie aparte. Nu uita, totusi, sa iti iei si un aparat de fotografiat: vei avea ce sa imortalizezi in poze unice si expresive, ca sa poti sa ramai cu amintiri placute dupa aceea. Cu siguranta iti va placea totul la acest oras, de la cazare pana la frumosele peisaje, care te vor captiva din prima.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro