Pentru servicii de traduceri de calitate optati pentru biroul de traduceri Inova

O traducere realizata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei ne dovedeste faptul ca respectivele fisiere sau acte au fost traduse corect.

Un birou cunoscut pentru servicii de traduceri de calitate este Inova, cu pagina servicii-traduceri.ro. Recunoscut pentru experienta si profesionalism, biroul de traduceri Inova este un reper atat pentru persoanele juridice, institutii, cat si pentru persoanele fizice. Echipa din cadrul biroului ofera servicii de traduceri legalizate si autorizate, apostile, supralegalizari, colationari, dar si interpretari.

Inmatricularea masinilor este una dintre cele mai intalnite situatii in ceea ce priveste traducerile autorizate. Aici se traduc certificatul de inmatriculare, cartea de identitate, contractul de vanzare-cumparare, factura de achizitie.

Este important ca aceste documente sa fie traduse corect. Orice cuvant tradus gresit va schimba sensul propozitiei, ceea ce va duce la anularea actului respectiv. Tocmai de aceea, este important sa se apeleze la un birou de traduceri cu experienta in domeniu.

Ce puteti traduce la Inova

La biroul de traduceri Inova veti putea traduce acte bancare, de studii, de firma, acte de salariat, contracte pentru societate, acte auto, adeverinte etc.

Atunci cand se cere si legalizarea notariala, aceasta se poate efectua tot prin intermediul biroului Inova, deoarece echipa colaboreaza cu notarii.

Mai puteti traduce aici si certificate de nastere, cele de casatorie, acte de studii, diplome, adeverinte, programe analitice, sentinte de divort etc. Acest birou are o vasta experienta in domeniu de aproximativ 15 ani si pot traduce din si in peste 30 de limbi straine.

Datorita profesionalismului, biroul de traduceri a devenit partener de incredere pentru un portofoliu larg de clienti, atat din tara, cat si din strainatate.

Este, deci, recunoscut pentru performanta de care da dovada de fiecare data, astfel ca indiferent de serviciile de care aveti nevoie pe aceasta nisa, echipa Inova va raspunde prompt de fiecare data. Au de asemenea preturi accesibile, unele dintre acte pot fi trimise chiar prin e-mail pentru a fi traduse. Acestea vor fi traduse in timp util.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina oficiala servicii-traduceri.ro.

Date de contact Inova

0734 171 237

[email protected]

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Pentru servicii de traduceri de calitate optati pentru biroul de traduceri Inova

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro