Pentru o cina delicioasa alege un cuptor cu convectie de la DACTRUST

Daca nu stii unde poti gasi un cuptor cu convectie, intra pe site-ul celor de la DACTRUST si aici gasesti mai multe modele, din care sa il alegi pe cel mai potrivit pentru nevoile tale. Fiecare produs are detalii explicative pentru ca tu sa intelegi foarte bine caracteristicile fiecaruia si sa poti decide in cunostinta de cauza.
Alege un cuptor cu convectie cu interior si exterior din inox de la DACTRUST, cu o capacitate de 5 tavi GN 1/1, cu control electromecanic, cu un nivel de abur reglabil in 30 de trepte, cu motor bidirectional, cu usa cu geam dublu, cu iluminare in timpul de coacere si semnal sonor la sfasitul programului de coacere. Acest cuptor este foarte bun pentru orice restaurant.

Dactrust iti ofera cuptor cu convectie, dar si multe multe altele

La DACTRUST nu gasesti numai cuptor cu convectie, ci si orice fel de alte cuptoare. Ba mai mult, Dactrust comercializeaza echipamente de gatit si accesorii horeca pentru orice fel de restaurant. Asa ca, daca vrei sa-ti deschizi un restaurant, o cafenea, au autoservire etc., magazinul online DACTRUST este locul ideal de unde sa-ti achizitionezi echipamentele horeca de care ai nevoie: cuptoare de gatit, bucatarii profesionale, echipamente pentru refrigerare, cuptoare de pizza, cantare, tavi si alte accesorii, masini profesionale de spalat vase, mese de lucru, masini profesionale de spalat rufe etc.

E mult mai simplu sa comanzi online un cuptor cu convectie

In loc sa cauti din greu pe la magazinele de specialitate, care sunt destul de rare si greu de gasit, mai bine cauti intr-un magazin online. Totul se face simplu si rapid, chiar de la tine de acasa, iar tu nu trebuie sa depui niciun efort pentru a cumpara un cuptor cu convectie, de la DACTRUST. Daca vei comada de pe de aici, produsele tale iti vor fi livrate la tine acasa, la birou sau la adresa la care doresti. Comanda online se face simplu si rapid, iar tu vei economisi timp pretios.


» Preluat de pe LivePr.ro
Pentru o cina delicioasa alege un cuptor cu convectie de la DACTRUST