Pentru dependentii de adrenalina, a fost lansat Xtrem.ro!

A aparut un nou spatiu virtual pe online-ul romanesc: Xtrem.ro – portal despre sport extrem, facut pentru extremeri si cu extremeri.Aici, orice incepator, dar si practicant impatimit, gaseste tot ce il intereseaza despre hobby-ul sau: de la sporturi extreme care te fac sa „iti stea inima pe loc” – parapanta, parasuta, bungee jumping, la cele unde indemandarea si curajul se impletesc armonios – windsurf, rafting, kitesurf, snowkite, dirt jump, MTB, snowboard, ski, snowkite, kiteboard, skateboard, role si pana la cele care iti tin nervii si mintea incordata non-stop, cum sunt escalada, alpinismul sau raidurile de aventura.

Pe langa partea de stiri si materiale specifice fiecarui sport extrem in parte, site-ul contine si o sectiune de comunitate: bloguri, grupuri de discutii si un serviciu de mesagerie intern. Un element de noutate al site-ului il constituie faptul ca membrii comunitatii pot participa activ la imbogatirea site-ului cu informatii si materiale: ei pot incarca materiale de orice fel in site – articole, fotografii personale sau de la evenimente, filmulete, etc.
Un plus al xtrem.ro, il constituie sectiunea de filme si cea foto, unde membrii comunitatii pot face upload la poze si filmulete cu si despre ei si pasiunile lor „extreme”.

Xtrem.ro a fost conceput intr-un weekend ploios de vara. Ne-am strans cativa colegi la o bere si, la un moment dat, a venit vorba si despre ce am fi facut fiecare, daca vremea ne-ar fi permis. Cineva vroia sa mearga la Clinceni sa sara cu parasuta. Eu, as fi vrut sa fac o vale abrupta din Piatra Craiului, cu niste prieteni. Altul zicea ceva de mers cu bike-ul pe niste dealuri.
Asa, din vorba in vorba, s-a infiripat ideea unui site, unde sa putem posta poze si povesti despre pasiunea noastra pentru sport si adrenalina. Apoi ne-am dat seama ca ne-ar interesa si informatii despre evenimentele care au loc si despre locuri unde putem practica diverse sporturi sau despre echipamente – care sunt cele mai bune, ce mai e nou pe piata si alte detalii utile noua, celor cu pasiuni comune pentru sport extrem.

http://www.xtrem.ro