Penis furat, ofer recompensa

aprilie 24, 2008

Politia din Congo a intrat in alerta si a arestat deja 13 suspecti din tagma vrajitorilor care au fost acuzati ca au folosit magia neagra pentru a rapi mai multor barbati organul sexual, relateaza metro.co.uk.
Astfel de practici de "rapire a barbatiei" sunt frecvente in Africa de Vest, unde credinta in religiile traditionale si vrajitoria sunt inca raspandite, iar crimele rituale pentru sange sau pentru anumite parti ale corpului sunt printre activitatile preferate ale vracilor.
Zvonurile privind furtul de penis au inceput sa circule prin Kinshasa capitala cu 8 miloane de locuitori a Republicii Democrate Congo, saptamana trecuta. Oamenii au fost avertizati sa aiba grija cu cine intra in vorba prin mijloacele de transport in comun si sa se fereasca de barbatii care poarta inel de aur. La scurt timp dupa aparitia zvonurilor, au iesit la lumina si primele victime. Politia a arestat imediat imediat atat victimele cat si supectii pentru a evita reeditarea razbunarii sangeroase de acum 10 ani cand 12 vraci au fost batuti si omorati de victimele nervoase.
Locuitorii din Kinshasa acuza o secta separatista din Bas-Congo ca ar fi responsabila de cele intamplate.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro