Pe ibebe ro gasesti scaune auto Maxi Cosi la un pret special

Scaunele auto pentru copii au devenit obligatorii iar in cazul in care nu folositi astfel de scaune in timpul deplasarii cu masina riscati sa primiti amenzi usturatoare. Plus ca, probabil, cel mai important aspect este legat de siguranta bebelusului. Asezat pe bancheta din spate, bebelusul este supus pericolelor iar in caz de accident nu va fi deloc protejat. Scaunul auto pentru copii a fost special conceput pentru a oferi protectie si siguranta bebelusilor in timpul calatoriei cu masina, chiar si in cazul unui impact.

Scaune auto Maxi Cosi de la ibebe

Scaune auto pentru copii gasiti si la magazinul online ibebe. Ca o recomandare puteti cumpara de pe ibebe scaune auto marca Maxi Cosi, acestea fiind calitative si ieftine. Un scaun foarte interesant produs de Maxi Cosi este cel numit Pebble.

Scaunul de masina (scoica) Maxi Cosi Pebble cu baza Isofix este modelul de ultima generatie de la Maxi Cosi, creat pentru a oferi un maxim de siguranta si confort copilasului tau in timpul calatoriei cu masina.

Avantajele scaunului Maxi Cosi Pebble

Acest scaun auto se ataseaza cu un singur click pe baza Maxi-Cosi FamilyFix. Centurile sunt foarte usor de prins. Scaunul asigura protectie laterala impotriva impactului lateral. De asemenea include suportul pentru perna si cap pentru bebelusi. In plus carligele centurii au trasatura de anti-utilizare gresita cand folositi centura de siguranta pentru instalare. De mentionat si ca detine o singura baza pentru doua scaune auto destinate copiilor cu varste apropiate: Maxi-Cosi Pebble (bebelus/ 0-13 kg) si Pearl (copil/ 9-18 kg). Lungimea tetierei si a centurilor hamului poate fi ajustata in acelasi timp. De asemenea scaunul contine baldachin de soare usor de scos si de depozitat datorita cadrului flexibil. Incorporeaza si un sistem de adaptare la caruciorul Maxi-Cosi sau Quinny. Nu in ultimul rand acest scaun auto contine si o functie de memorie pentru deblocare din Maxi-Cosi si caruciorul Quinny.


» Preluat de pe LivePr.ro
Pe ibebe ro gasesti scaune auto Maxi Cosi la un pret special