“Pe Aripile Muzicii”, un proiect al Orchestrei Simfonice Bucuresti

In data de 12 aprilie 2014, Orchestra Simfonica Bucuresti prezinta proiectul “ Pe Aripile Muzicii” , parte a stagiunii Salut Cultura!, menit sa introduca publicul in lumea fascinanta a coloanelor sonore, oferind iubitorilor de film dar si pasionatilor de muzica, un concert de amploare.

In cadrul concertului vor fi interpretate minunate coloane sonore, ale unor filme celebre, premiate si recunoscute in intreaga lume, precum : “ The Godfather”, “ Once Upon a Time in America”, “Zorba, the Greek”, “Spiderman”, “The Mask of Zorro”, “Singing in the Rain”, sau “ Dirty Dancing”.

Printre marii compozitori apreciati pentru capodoperele lor muzicale se numara: Ennio Morricone, Nino Rota, Vladimir Cosma, James Horner si multi altii.

Orchestra Simfonica Bucuresti este renumita pentru concertele sustinute in colaborare cu artisti din multe genuri muzicale, artisti cu nume recunoscute precum: Angela Gheorghiu, Irina Baiant, Tarja Turunen, Marcel Pavel, Corina Belcea, sau  formatia Phoenix.

In cadrul spectacolului alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti, ii vom intalni si pe cei de la vestita scoala de tango Argentinian, TangoTangent, reprezentati de Amalia Iscu si Cosmin Stamatoiu care vor interpreta un renumit tango, parte a unui film indragit.

Concertul va avea loc la Sala Palatului, iar biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau online pe www.eventim.ro