Paul Walker va fi înlocuit de frații lui în ”Fast & Furious 7”

aprilie 16, 2014

Cei doi fraţi ai regretatului Paul Walker vor ajuta la finalizarea peliculei "Fast & Furious 7", la care actorul lucra în perioada decesului. Caleb şi Cody vor duce mai departe povestea personajului pe care îl juca fratele lor. Informația a fost confirmată chiar de echipa de producție pe pagina oficială de Facebook a filmului.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul condus de prietenul său, Roger Rodas, a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi şoferul automobilului, de asemenea decedat în accident, participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan, care a devastat statul Filipine.

După moartea lui Paul Walker, filmările au luat o pauză, iar producătorii au decis că abia acum pot continua filmările la cea de-a şaptea parte a seriei de succes. Actorul american mai avea de filmat câteva scene de acţiune, aşa că fraţii săi îi vor lua locul pentru realizarea acestora. Filmul trebuia să fie lansat iniţial pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures, dar în urma decesului actorului a fost amânat pentru anul 2015. „Fast and Furious 7” va fi lansat pe 10 aprilie 2015.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro