Paul Andronic urca pe locul doi in CNVC Dunlop 2012, dupa 13 etape disputate

octombrie 16, 2012

Dupa un sfarsit de saptamana mohorat, in care au fost disputate etapele a XV-a si a XVI-a ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 pe traseul de la Rasnov, Paul Andronic isi trece in portofoliu prima victorie din acest sezon si urca pe locul doi in clasamentul general la zi al competitiei.

Penultima dubla a CNVC Dunlop 2012 a fost disputata in acest sfarsit de saptamana pe traseul de la Valea Cetatii Rasnov in conditii meteorologice dificile. Vremea rece si umeda a schimbat structura podiumului final in ambele zile de concurs, etapa de sambata fiind castigata de Ovidiu Zaberca, iar cea de duminica de Paul Andronic.

Vremea rea si instabila, asociata cu ceata, lipsa vizibilitatii si cu imposibilitatea incalzirii anvelopelor, a adus o configuratie schimbata a podiumului final in ambele etape rasnovene ale CNVC Dunlop 2012. Astfel, monopostul lui Hora, pilotat extrem de precaut si cu un avans considerabil de puncte in clasamentul general la zi al campionatului, a lasat loc liber victoriei bolizilor de grupa H pilotati de Ovidiu Zaberca si, respectiv, Paul Andronic.

In etapa de sambata, Paul Andronic a incheiat pe locul secund, podiumul etapei fiind completat de Daniel Onoriu. In etapa de duminica, Ovidiu Zaberca a pierdut podiumul in favoarea pilotului de grupa N, Catalin Cismaru, si a urmaritorului sau consecvent, Lucian Radut.

Dupa 13 etape disputate din actualul sezon al CNVC Dunlop 2012, Lucien Hora este liderul incontestabil al campionatului. Locul secund este ocupat de Paul Andronic, la doar un punct distanta fata de Lucian Radut.

Din lupta pe clase mai sunt de disputat locurile II si III de la Grupa H, unde lupta este deschisa intre Daniel Onoriu, Ovidiu Zaberca si Andrei Serban, si cea de-a doua pozitie la Grupa I. Lupta pentru titlul de campion national la Debutanti este inca deschisa intre Gabriel Necula, Raul Szene si Dan Prepelita, intr-o situatie similara fiind si titlul la doua roti motrice (2WD), unde Mircea Padurean isi disputa intaietatea cu Andrei Serban.

Ultima dubla de coasta din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 se va disputa la Sinaia, in perioada 26-28 octombrie a.c., conform reprogramarii FRAS.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro