Paul Andronic, un nou record de traseu la ...

septembrie 13, 2010

Cupa Gorjului s-a incheiat duminica dupa doua etape din CNVC Dunlop 2010 mai disputate decat se preconiza. Cu un numar relativ redus de participanti, mult mai mic decat cel asteptat de catre organizatori, competitia de la Ranca s-a remarcat prin continuarea luptei pentru ocuparea podiumului la Open.

Chiar daca etapa XI a fost marcata de o vreme ploioasa, care i-a facut pe majoritatea competitorilor sa abordeze mai retinut traseul, pilotul Paul Andronic s-a detasat inca din timpul antrenamentelor cronometrate, obtinand cel mai bun timp, 3:01.092, depasind cu peste 5 secunde timpul obtinut de liderul absolut, Lucien Hora.

Am avut un weekend reusit atat in etapa de vineri cat si in cea de duminica. Vineri vremea a fost ploioasa conditii in care masina mea pare sa fie ma rapida decat Lola. Din pacate pentru mine asfaltul nu a ramas ud pana la sfarsit si prin urmare a trebuit sa ma multumesc cu locul 2 la Open si 1 la H. Duminica vremea a fost perfecta, aerul racoros si asfaltul uscat, in aceste conditii nu pot emite pretentii la Open. Publicul a fost fantastic, lucru care m-a determinat sa merg intr-o maniera care sa incante. Deasemenea sunt bucuros ca am reusit sa dobor recordul precedent cu aproape 2 secunde si pe cel al unui turism cu aproape 3 secunde in conditiile in care am menajat masina atat in start cat si pe traseu, a declarat Paul Andronic dupa etapa XII disputata duminica.

Vineri pilotul Paul Andronic a obtinut clasarea pe ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Paul Andronic, un nou record de traseu la ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro